Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Αδελφότης Κυριών Ερμιόνης < Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων>



Αθόρυβα και αποτελεσματικά επί 80 και πλέον χρόνια, οι κυρίες της Ερμιόνης επιτελούν Ελληνοχριστιανικό έργο, ανακουφίζοντας τον πόνο και τη δυστυχία που μαστίζει σήμερα τις χαμηλά εισοδηματικές τάξεις, της απαξιωμένης σε όλα τα επίπεδα άμοιρης Πατρίδας μας. Παρακολουθώντας διακριτικά επί σειρά ετών, όχι μόνο το φιλανθρωπικό έργο, αλλά και την πλήρη οικονομική διαύγεια, την εχεμύθεια και την αξιοπρεπή αντιμετώπιση των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, τολμώ να διακινδυνεύσω ότι οι αρχές που διέπουν την εν γένη λειτουργία της αδελφότητος, έρχονται σε πλήρη αρμονία των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών  Αγάπης, Ενότητας, Αλληλεγγύης  και Αδελφοσύνης.

Στα πλαίσια της αυτοσυνειδησίας των μελών της αδελφότητος, kάνω έκκληση όπως αποφύγετε παντί τρόπο την πολιτικοποίηση του χώρου και άλλες επιρροές θρησκόληπτων εκπροσώπων της εκκλησίας, που απαξιώνουν την θέση της γυναικάς στην κοινωνία, με την ενσυνείδητη  ανοχή των κρατούντων.  

Εκφράζω τον θαυμασμό μου στην εργατικότητα, καρτερικότητα, στον χρόνο προσφοράς που διαθέτετε υπέρ του φιλανθρωπικού έργου που επιτελείτε,και εύχομαι το παράδειγμα σας να το μιμηθούν οι επερχόμενες γενεές, προς δόξα  του ανθρώπινου γένους.   

Εύχομαι σε όλες σας, καλή χρονιά με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο!!!