Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Κύριε Δήμαρχε



Μας είχατε υποσχεθεί, ότι την δεύτερη διετία θα χρησιμοποιούσατε το βαρύ πυροβολικό. Όμως όπως διαπιστώσαμε, μετά δυσκολίας αντικαταστήσατε τον έναν και διερωτώμεθα, τους 17 συμβούλους της συμπολιτεύσεως με ποια κριτήρια τους επιλέξατε, της προσωπικής σας εξυπηρέτησης ή των Δημοτών, διότι εάν λαμβάνατε υπ΄ όψιν το κοινό συμφέρον, τότε δε θα αντιμετωπίζατε κανένα πρόβλημα στην αντικατάσταση των αντ/ρχων και του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου, διότι ως άριστοι μεταξύ των αρίστων, κανένας τους δεν εκλαμβάνεται ως αναντικατάστατος. Εάν όμως λογίσθηκαν  ως ψήφο  συλλέκτες  και μόνον, τότε λυπούμε για την επιλογή των και για την αντικειμενική κρίση των Δημοτών.

Εάν εσείς επιτυχημένος επιστήμονας χρησιμοποιείτε  τις παλαιοκομματικές μεθόδους και επιδιώκετε τις πελατειακές σχέσεις, για την επανεκλογή σας, μπορεί να ικανοποιήσετε την φιλοδοξία  σας, αλλά δεν θα υπηρετήσετε την πατρίδα μας. Εάν το κύριο σώμα των  Δημοτικών Συμβούλων είναι απαξιωμένο, πως είναι δυνατόν να έχουμε την απαίτηση, οι αποφάσεις των διαφόρων άλλων επιτροπών να είναι ορθές όπως πχ της Γλίστρας των  Μανδρακίων, το λιμάνι στο Μετόχι, τη μαρίνα της Ερμιόνης, που όπως είδαμε μακέτα στο εικονοσκόπιο, τα κότερα είναι ελλιμενισμένα εξωτερικώς της Μαρίνας και η είσοδος της στο μόνο καιρό που την προσβάλει, τα τρία εργοστάσια αφαλατώσεως, σαν να μην πήρατε το μάθημα της δημιουργίας των τριών  βιολογικών σταθμών, σε απόσταση 15 χιλιόμετρων, αλλά την κύρια Παπαδημητρίου, αντί να της δημεύσουν την περιουσία, την πληρώνουν από τη σύνταξη μου, χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη μιας προσχηματικής συγνώμης.

Όταν ήρθαν οι ανεμογεννήτριες, οι οικολόγοι διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους, τώρα είναι η σειρά των φωτοβολταϊκών, μπόρα είναι θα περάσει, ώσπου να τα καλωσορίσουμε γιατί αυτοί οι ίδιοι θα τα επιβάλουν αφού …ικανοποιηθούν ως είθισται !!!

Επίσης η εν εκκλησίες, ταπείνωση των Γυναικών και τα θέματα των Ταξιαρχών,  Άγιου Γερασίμου και Άγιου Νικοδήμου, ενδυναμώνουν την πεποίθηση μας ότι σε κάθε πρόκληση απαντάτε << Μη μου τους κύκλους τάραττε>>                             

Κυριε  Αρχηγέ  της Αξιωματικής  Αντιπολιτεύσεως

Αποδίδοντας τον ίδιο σεβασμό στο Θεσμό του Αρχηγού της αξιωματικής  Αντιπολιτεύσεως, απευθύνουμε και σε εσάς τα ίδια ερωτήματα διότι τουλάχιστον, θα μπορούσατε να υπογράψετε ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας για τα συμβαίνοντα  στο κοινοτικό διαμέρισμα  της  Ερμιόνης.  Επιπλέον δια τη σκοπιμότητα της γλίστρας, σας αποδίδουμε ευθύνη, διότι εκ της φύσεως  του  επαγγέλματος σας  και μόνο, έπρεπε να μη συμφωνήσετε,  διότι εάν στο πολυτεχνείο σας ανέθεταν  ως διπλωματική  διατριβή,  την κατασκευή  της παραλίας των  Μανδρακίων, θα τοποθετούσατε τη γλιστρά στη μέση, με τα δικαιολογητικά  της  αποφάσεως που  ομοφώνως  υπογράψατε?

Το λιμάνι στο Μετόχι  με τις όποιες  διορθώσεις που επιδέχονται τα σχέδια και τις οποίες έπρεπε  να υποδείξετε,  το  απορρίψατε ως μη  αναγκαίων  για τους Υδραίους  και μη αναπτυξιακό  για την  περιοχή,  ως να μην ανήκε σε περιοχή της Ερμιονίδας και μάλιστα στην πλέον ραγδαίως  αναπτυσσόμενη  και με απεριόριστες  προοπτικές  τουριστικού  προορισμού.                   
Υ.Γ  Θα επανέλθω για κάθε μια εκ των ανωτέρω περιπτώσεων χωριστά, αφού κ, Δήμαρχε, με τις αποφάσεις σας, μας κάνατε ειδήμονες επί παντός επιστητού, σε λίγο θα έχουμε άποψη και για τους ασθενείς σας.