Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ


Οι στα όρια του πολιτισμένου πολιτικού λόγου διαφωνίες, συμφωνούμε ότι δεν λύνονται με μηνύσεις και χειροδικίες, όμως η κατάχρηση εξουσίας και ή εξ αυτής προερχόμενη αυθαιρεσία εις βάρος του κοινωνικού συνόλου ή της δημόσιας περιουσίας, η δική μου άποψη είναι ότι αρμόδια αρχή είναι η δικαιοσύνη και εκεί θα πρέπει να καταφεύγουν οι εντολοδόχοι μας, με έξοδα που εμείς τους παρέχουμε. 

Η παράληψης γεννά την διαφθορά, που είναι αιτία, δημότες  αδίκως να παραγκωνίζονται ή να προστρέχουν στον φυσικό   δικαστή, γνωρίζοντας ότι οι ενέργειες αυτές πάντα είναι πολυέξοδες και ψυχοφθόρες, με αποτέλεσμα να σκύβουν το κεφάλι και να τις ανέχονται πάντα, εις βάρους τους. Και οι συνδημότες μας να τους χλευάζουν για τις πρωτοβουλίες που  αναλαμβάνουν, επειδή ο αντίδικος τους είναι ο εκλεκτός της πλειοψηφίας ή εκπρόσωπος της αοράτου εξουσίας και οι όποιες ενέργειες τους, Βέβηλες ή μη, αξίζουν χειροκροτημάτων!!!   

 Στην Τρίπολη ο Δήμαρχος, διέσωσε από επικείμενη διάλυση το βαγόνι που μετέφερε τα οστά του Θ.  Κολοκοτρώνη, από την Αθήνα στην Τρίπολη και ζήτησε από τον Ο.Σ.Ε να μεταφερθεί σε φυλασσόμενο χώρο κοντά στην πλατεία.                                         Εμείς εδώ που ο Θ. Κολοκοτρώνης Μπροστάρης του απελευθερωτικού αγώνα της Πατρίδας μας, μέσα στην εκκλησία των Ταξιαρχών μαζί με 140 προεστούς από όλοι την Ελλάδα, ορκίστηκαν και καθόρισαν, όπως το πολίτευμα της Ελλάδος είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία,  με κυβερνήτη τον Καποδίστρια, την ξεθεμελιώσαμε με την άδεια των Δημοσίων υπηρεσιών της Τριπόλεως.

Ας θυμηθούμε τα λόγια του Κολοκοτρώνη <Φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους> Προσθέτοντας και εγώ, εξανδραποδισμός των προδοτών από το χωριό μας.

Σεβασμιότατε σας περιμένουμε στις 22/10 στο δικαστήριο, για να διαπιστώσετε ότι όσα 13 χρόνια πνευματικός ηγέτης της Επαρχίας μας, δεν είδατε ούτε ακούσατε να συμβαίνουν και όμως εμφανισιακά είσαστε υγιής και άξιος για τα εκκλησιαστικά ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!