Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ


Δηλώνει στην μήνυση του ο Αμπελας, ότι παρίσταται και ως πολιτικός ενάγων για την (ηθική) βλάβη που υπέστην από τα παραπάνω σε βάρος μου, αιτούμενος το ποσό των τριάντα ευρώ ( 30,00Ε) ως χρηματική αποζημίωση.  Aυτά τα 30.00 Ε κάτι μου θυμίζουν και ασφαλώς όλοι οι χριστιανοί γνωρίζουν, ότι 30 τριάκοντα αργύρια ζήτησε ο Ιούδας για την Προδοσία. Όμως αυτός μεταμεληθείς επέστρεψε τα τριάκοντα αργύρια και απελθών απήγξατο.        Αμπελά, κανένας δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι έχεις αυτήν την ευαισθησία όμως τουλάχιστον πήγαινε να εξομολογηθείς. Γιατί εμείς πρέπει να κατηγορηθούμε επειδή καταγγέλλουμε    τις άνομες πράξεις σου, που δεν συνάδουν με το ιερατικό σου σχήμα;  

 Αμπελά κατηγορώντας τους κάτ΄ επάγγελμα ιερωμένους, λόγο βιοποριστικών αναγκών, για απάτες, ψευδορκίες, ιεροσυλίες, βοηθάμε την Εκκλησία του Χριστού να  απαλλαχθεί των ιερέων που από φαυλότητα εξομοιώνουν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου με τον Καρκίνο. Αρκετά μας ταλαιπώρησε οι οικογενειοκρατία, στην πολιτική και στην ιεροσύνη, που έχουν καταδικάσει οι Πατέρες της εκκλησίας και επανέφερε ο κ, Εφραιμ που δεν αντιλαμβάνεται ότι προάγει την εξουσιαστική διαφθορά και νοοτροπία!!!

 Αυτή είναι και η αιτία που αποφεύγει να διαλευκανθεί ο βίος και η πολιτεία των υφισταμένων του ιερέων της Ερμιόνης, γιατί είναι ο μόνος αξιοθρήνητος υπαίτιος αυτής της παρακμής.