Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΣΗ ΜΩΡΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ


Τόση συσσωρευμένη αμαρτία, δεν θα την άντεχε ούτε ο εωσφόρος, αφού διέπραξαν κάθε αυθαιρεσία και παραβίασαν κάθε νόμιμη διαδικασία, ακόμα και της Διεφθαρμένης Ναοδομίας μη εξαιρουμένης, αναπαύτηκαν Μακαρίως!!!                                                                                                                            Μόνον με αυτές τις εγκληματικές συμμορίες, η αμαρτία συνεστιάζεται, εξουσιάζει και παραπλανά τους Πιστούς!!!

Ο Μέγας της Ορθοδοξίας Άγιος Νικόδημος, ο οποίος τα περισσότερα χρόνια της ζωής του, τα πέρασε σε σκήτες και απεβίωσε στο κελί των Σκουρταίων, στις Καρυές του Αγίου Όρους, γράφοντας και διδάσκοντας την αρετή και ταπεινότητα, ασυμβίβαστος μαχητής των αιρέσεων, πολέμιος της εκκοσμίκευσης της εκκλησίας, υπέρμαχος της ακτημοσύνης και της ασκητικής παράδοσης, θα μπορούσε να συμβιβαστή με την χλιδή του ανεγερθέντος προς τιμή του Ι. Ναού της  Ερμιόνης και να επιβραβεύσει την αδιανόητη  κατασπατάληση χρηματικού ποσού,           που δεν προέρχεται εκ της προσωπικής περιουσίας του, αλλά από δωρεές πιστών τη αιτήσει του;

Πέραν τούτου, κατόπιν αιτήσεως του, ανεκλήθη η δένδρο φύτευσης του όρους Πρωνός, στερώντας την Πόλη της Ερμιόνης και των κατοίκων της, ενός υγιούς περιβάλλοντος!!! Δεν υπάρχει σχέδιο οικοδομής σε καμία υπηρεσία όπως Πολεοδομίας και Μουσείου Ναυπλίου. Δεν υπάρχει στο υποθηκοφυλακείο δηλωθέν οικόπεδο.                                                                Kαι η αίτησης του Δήμου Ερμιόνης προς δημόσιες υπηρεσίες δια την άδεια οικοδομής, ως εκ θαύματος και χειρός των ενδιαφερομένων υπεξαιρέθηκε.                                                                                                                Μόνον της διεφθαρμένης ναοδομίας υπάρχει, που νομίζει ότι η περιουσία του Δημοσίου, ελέω Θεού τους ανήκει, και επιτρέπουν εκκλησίες στις στέγες πολυτελών σπιτιών. Φαρισαίοι υποκριτές!!!           

Σεβασμιότατε, δεν μπορούσες να δώσεις ένα οικόπεδο Μοναστηριακό, από αυτά που ο προκάτοχος σου πέταξε στο δρόμο, τους ακτήμονες αγρότες της Ερμιόνης, που είχε χαρίσει ο Μακαριστός Προκόπιος Καραμάνος και ας έκτιζε και μαυσωλείο o κ, Αεράκης, εις εξόφληση παλαιών επίγειων επιταγών και συναινέσεως….     

Σεβασμιότατε όταν η ιερά σύνοδος σας διόρισε στην πολύπαθη Ερμιονίδα, το Άγιο Πνεύμα διατελούσε εν χειμερία νάρκη;                 

Νεκροθάφτες της Πίστεως, χαίρεται και αγαλλιάστε, ειςδόξα των πεινόντων και διψώντων που προσεύχεστε, ενώ εσείς μετά των ημετέρων συμποσιάζεσθε !!!