Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΤΕΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΕΦΡΑΙΜ) Ο ΠΟΙΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ


Κύριε Στενάκη, μήπως σας έπεσε <Στενή> η περικεφαλαία σας και με γνώμονα την εσχατολογία, αντιλαμβάνεστε το μηδέν, ως Άριστα, γιατί πως αλλιώς θα βαθμολογούσατε την ιερατική διακονία του <ΠΑΤΡΟΣ> Ιωάννη Αμπελά, Αρίστη!!! Kύριε  Στενάκη, την περικεφαλαία στην Ύδρα την χρησιμοποιούσαν στα σκοτεινά βάθη τον θαλασσών για την απόκτηση πλούτου, οι αστροναύτες την χρησιμοποιούν για την εξερεύνηση του εκτός ατμοσφαίρας σύμπαντος, για το καλόν της ανθρωπότητας και της επιστήμης, η στρουθοκάμηλος, επειδή φοβάται και δεν έχει περικεφαλαία, χώνει το κεφάλι της στην άμμο, εσείς γιατί την φοράτε; Τον Δία που εκτόξευε κεραυνούς τον συνταξιοδοτήσατε, μήπως είσαστε ένοχοι των πράξεων σας και προστατεύετε την κεφαλή σας, από την επέμβαση του Αγίου Πνεύματος;

Κύριε Στενάκη αναφερόμενος στον προστατευόμενο σας Ιωάννη Αμπελά σημειώνεται: <Περάν όλης της άλλης διακονίας του, φροντίζει για την αποκατάσταση και συντήρηση του μνημειακού ναού, των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, οπού συνήλθε το 1827 η εν Ερμιόνη Εθνοσυνέλευση. Για όλες τις εργασίες έλαβε τις νόμιμες άδειες από τις δημόσιες υπηρεσίες και μάλιστα από την Αρχαιολογική> Εάν έτσι έχουν τα γεγονότα δεν πατάτε επί τη γης, αγιοποιηθήκατε προώρως και πνευματικώς απουσιάζεται. Άλλως δεν θα υπερασπιζόσαστε τον ολετήρα των μνημείων της Ιστορίας, του πολιτισμού και τον θρησκευτικών παραδόσεων, εάν δεν είσαστε συνυπαίτιος, επαληθεύοντας το αρχαίο γνωμικό <Όμοιος ομοίω αει πελάζει> και κατά το επίκαιρο   < Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι>

Οι Ινδοί για τον φιλάργυρο λένε: Σφάζει την ιερή αγελάδα για μια μπριτζόλα.
Και οι Άραβες: Πουλάει τη μάνα του για ένα ρεάλ!!! Αναφερόμενος σε μένα με αποκαλείς συκοφάντη και ψεύτη, να πας στο καθρέπτη σου, να δεις την αποκριάτικη φιγούρα σου. Εγώ δεν διακόνησα κανένα, δίκην Φιλιππινέζας για να γίνω  καπετάνιος!!! Τελεία και παύλα!!!                                                                                                                                                                                                                                 
Εξαίρεται την περιούσιο οικογένεια του Παπαγιάννη ως υπόδειγμα, αφού εχρισε τον  υιό του ιερέα και μαζί νέμονται τις δύο ενορίες της Ερμιόνης και οι τρεις θυγατέρες του είναι πρεσβυτέρες και καμαρώνουν τους άνδρες τους, να περιποιούνται τα χέρια τους,  προς χειροφίλημα και ευλογία, αφού τα χέρια της ενορίας μεγαλώνουν τη φαμίλια τους    Δεσπότη Κύριε Στενάκη, γνωρίζεται την διαφορά μεταξύ πραγματικού και τεκμαρτού εισοδήματος, επομένως <Τι (έτι) χρείαν έχομεν μαρτύρων; Μάρκος ΙΔ 63> για να σας αποδείξομε ότι εσείς ψεύδεστε και μας συκοφαντείτε!!!

Κύριε Στενάκη, θεωρείτε συντήρηση την καταστροφή της εισόδου των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και την διαγραφή της από την ιστορική μνήμη των Ερμιονιτών, για μια φούχτα ευρώ, που είναι αδύνατον να φέρουν κορεσμό, στην Αβρααμική βουλιμία του φιλάργυρου ιερέα, εκτός και εάν δεν γνωρίζεται ότι οι τέσσερεις σας, εσείς ο Νικόδημος, ο Ιωάννης και ο Δημήτριος, κινδυνεύετε εκ των πράξεων σας, να χαρακτηριστείτε ιερή… συμμαχία και ο νοών νοείτω !!!

Κύριε Στενακη, χαρακτηρίζετε εμένα συκοφάντη, και ψεύτη που έχω προσφέρει και στην εκκλησία και στην κοινωνία και κόπτεσαι για την αρχιερατική σας τιμή και αξιοπρέπεια, που αν είχατε δεν θα μας εξαπατούσατε, με την εγκατάλειψη του Γηροκομείου.

Κύριε Στενάκη, στην καθιερωμένη Εορτή των Αγίων <Αναργύρων> δεν έχετε θέση, (Πλην του θερισμού της σοδιάς) προτιμήστε την αγγειοπλαστική της ιδιαιτέρας σας Πατρίδος, ίσως ανάμεσα στα άψυχα είδωλα, ανακαλύψετε την ταυτότητα σας.

ΥΓ.  Συμπεράσματα, εκ της καταθέσεως του κκ Εφραιμ κατά κόσμο, Στενακη Ευάγγελου στην ανακρίτρια, εξ αφορμής των δημοσιευμάτων μου στον ηλεκτρονικό τύπο, για την ανθελληνική και εκτός Ελληνορθόδοξων θρησκευτικών αξιών, καταστροφή ιστορικών μνημείων της Ερμιόνης!!!

Ντροπή Ολετήρες, που κόπτεστε για την προσφορά σας στην Εκκλησία και την Πατρίδα.

Η Θρησκευτική ιστορία, ποτέ άλλοτε, ούτε και στο Μεσαίωνα, δεν αναφέρεται σε γεγονός, που τόσο δραματικά  εκμηδένισε το χωροχρόνο, μεταξύ Θέωσης και καταισχύνης, από Ιερωμένους.

Να σας χαίρονται οι συνοδικοί Πατέρες και να καθοδηγούνται από το ενάρετο παράδειγμα σας. Αμήν