Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟ…. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013


ΑΤΟΠΗΜΑ ΕΝ ΧΟΡΩ

Στο τέλος της χορωδιακής μουσικής Βραδιάς, ο πρόεδρος της χορωδίας, αισθάνθηκε την ανάγκη  να  ευχαριστήσει εκ μέρους του κ, Δημάρχου και του φιλοθεάμονος κοινού, τον Πάτερα Δημήτριο, δια την παραχώρηση του δημοτικού χώρου προς εκτέλεση της μουσικής βραδιάς . Δεν γνωρίζω εάν ο πρόεδρος, όταν ελάμβανε εκ χειρός Δημάρχου την επιχορήγηση προς οικονομική ενίσχυση της χορωδίας, ενημερώθηκε ότι ο χώρος αυτός ανήκει στο δήμο και εν προκειμένω στους ακροατές του!!!

O φέρελπις νέος πατέρας Δημήτριος, δεν μπορεί να καταλάβει ότι το φορτηγό του Βασίλη, δεν μπορούσε να μεταφέρει εκτός τα του νοικοκυριού του πατέρα του, οικόπεδα για να κληρονομήσει στον Πατέρα Νικόδημο και σε αυτόν; Σεβασμιότατε το πρώτο μάθημα σε ένα κληρικό, πρέπει να είναι  ότι  <Ουδείς δύναται  δυσίν Κυρίοις δουλεύειν> ώστε να κρίνει πότε ο χώρος είναι του θεού και πότε του Μαμωνά και αναλόγως να επιτρέπει την χρήση, στους ούτος ή άλλως Χριστιανούς. Σεβασμιότατε κοινός νους χρειάζεται για να αποφεύγετε της …Μαλθακότητες. 
Ο ΚΑΡΑΤΖΙΛΟΣ
Στη γωνιά του σπιτιού της αείμνηστης Ερμιόνης και 50 μέτρα από το σπίτι του ενός Αντιδημάρχου, έχει αναρτηθεί μια πινακίδα  που αναφέρει επιγραμματικά< Δεν βλέπετε ότι εδώ δεν υπάρχει κάδος> το άκρον άωτων της αντίφασης, πως ένας λαός που είδε και έριξε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής παράταξης να προσβληθεί από ομαδική τύφλωση και να μη αναγνωρίζει την μη ύπαρξη του κάδου. Κύριε Δήμαρχε, επιδοκιμάζεται το Ήθος και το ύφος του αναρτήσαντος την πινακίδα;

Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
Κε Δήμαρχε στις έστω και κατ΄ όνομα  Δημοκρατίες, παραχωρείται στους πολίτες η ελευθερία της έκφρασης και επιλογής των Αρχόντων του, μηδέ και της χώρας του φίλου της Παράταξη σας Ορτέγκα. Κύριε Δήμαρχε,  δυστυχώς μας εκπλήσσετε πότε ευχαρίστα, Ανακαίνισης Παλαιού Γυμνασίου και περισσότερο δυσάρεστα με τις επιλογές σας.Όπως πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο, προτίθεστε να υποδείξετε και τον επίδοξο αντικαταστάτη σας, δεν ξέρω εάν τούτο δικαιούστε λόγω ευδόκιμου αποχωρήσεως,  πάντως θα σας συνιστούσα να μη προέρχεται από επάγγελμα που θεωρείται λειτούργημα, διότι οι κοινωνία θα στερηθεί των είδη προσφερομένων υπηρεσιών του, όπως πχ γιατρός ή δάσκαλος και επί πλέον, η δαμόκλειος σπάθη της μετάθεσης θα επικρέμεται της κεφαλής του, εάν παραχρήμα εναντιωθεί, <τοις κοίνων ρήμασι… > επομένως η προσφορά του χαλιναγωγείται!!! Κύριε Δήμαρχε εάν αποχωρήσετε του Δημαρχιακού θώκου, αφήστε ως παρακαταθήκη μια συμβουλή προς του δημότες σας. < Αποφύγετε την επιλογή ανθρώπων που ως Απαράβατη αρχή έχουν το πολιτικό κόστος, γιατί εκ προοιμίου είναι ανίκανοι και ιδιοτελείς, επιλέξατε αυτούς που έστω και δυσάρεστοι, κριθούν επωφελής  για το σύνολον τον δημοτών στη θητεία τους, γιατί η ισοβιότητα δεν είναι απαραιτήτως ικανότητα προς επιβράβευση!!!>  Βλέπετε την πλειονότητα των επί γης Αγίων!!!
ΚAΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Κύριε Δήμαρχε έχετε αντιληφθεί ότι η Ερμιονίδα φαντάζει τριτοκοσμική, ειλικρινά σας εξομολογούμε ότι η κακοτράχαλη Ανατολική Μάνη και το υπόλοιπο της Αργολίδος λάμπουν, αποφεύγω ακόμα και την εκ διανοίας σύγκριση.