Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΙΕΡΕΙΣ

                                     

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι ή κατά την λαϊκή ρήση <Ο κλέφτης, ο ψεύτης και ο απατεώνας, τον πρώτο χρόνο χαίρoνται>  επιβεβαιώθηκε, ότι η βεβήλωση του χώρου των Παμμεγίστων Ταξιαρχών,  δεν υπήρξε νόμιμος, αλλά πράξη ενός αχάριστου, φιλάργυρου, ανθέλληνα ιερέα, με την συγκάλυψη των ιερατικών και πολιτικών προϊσταμένων του, που δια διαφορετικούς λόγους ο κάθε ΕΝΑΣ ανέχτηκε την καταστροφή και έγγραψε μια ανεξίτηλη μαύρη σελίδα στην ιστορία και το πολιτισμό, της πόλεως της Ερμιόνης.

Σεβασμιότατε Ύδρας κε Εφραιμ, δια της επικροτήσεως αυτής της βέβηλης πράξης, υπό του υφισταμένου σου, είσαι ΑΝΑΞΙΟΣ  Πνευματικός ηγέτης και θα πρέπει να πας μπροστά στο μνημείο του Μιαούλη,  Κουντουριώτη και των άλλων Ηρώων της επαναστάσεως και να αποσχηματισθείς, ως Ανάξιος συνεχιστής των ιστορικών παραδόσεων και αρνητής της ΙΔΕΑΣ της Ελευθερίας του Γένους.

Κε Δήμαρχε, είστε υπόλογος έναντι της ιστορίας και όλων εκείνων των Αγωνιστών της επανάστασης, που πάτησαν αυτή τη Γη της Ερμιόνης, αναπόσπαστο μέρος της Ερμιονίδος, δια την αδράνεια που επιδείξατε ως θεματοφύλακας των ιερών και Οσίων. Εσάς κε Δήμαρχε, σας πιστώνουμε με την ήδη ανακοινωθείσα παραίτηση, η οποία εκλαμβάνεται ως Αυτογνωσία.

Οι ιερείς της Ερμιόνης, οικονομικοί μετανάστες, που ήρθαν με τις προθέσεις του μεγάλου μετανάστη από το Ουρ,  φέροντες μαζί τους όχι τον Μανδραγόρα, αλλά τα νεότερα εργαλεία του εκφοβισμού  των πιστών και τον ψυχολογικό βιασμό της χριστιανικής ψυχής, με την μέθοδο της ακοινωνησίας και τον φόβο της απωλείας των ψυχών, προς ίδιον  πλουτισμό.

Σεβασμιότατε σας καταγγέλλω ότι οι ιερείς της Ερμιόνης, είναι συνειδητά ΝΕΠΟΤΙΣΤΕΣ και βαθύτατα Ιουδαίστες, καμία σχέση έχοντες με τους ιερείς της Ελληνορθόδοξου χριστιανικής ιεροσύνης και αναξίως φέρουν την υπό των κανόνων καθιερωμένη ενδυμασία!!!

Και σας καλώ σε δημόσιο διάλογο ή κατ ιδίαν, εντός του μηνός Αυγούστου στην Ερμιόνη, να σας παρουσιάσω έγγραφα και μάρτυρες των αξιόποινων πράξεων, που έχουν διαπράξει οι ιερείς Αμπελάδες Πατήρ και υιός και σας δίνω τον λόγο μου, ότι έστω και μια κατηγορία αποδειχτεί ψευδής και συκοφαντική, εγώ δεν θα πατήσω ούτε νεκρός στην ιδιαιτέρα μου Πατρίδα, διότι ούτε προκάλεσα, αλλά ούτε και πρόκειται ποτέ να προκαλέσω το χριστιανικό συναίσθημα των συμπατριωτών μου. Εάν δεν εμφανιστείτε θα είστε φυγόμαχος και ανάξιος εκπρόσωπος της ουρανίου εξουσίας και των θυσιασθέντων  μαρτύρων για την εγκαθίδρυση της εξ αποκαλύψεως Αληθείας.