Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΠΡΟΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ


Κύριε Σφυρή,

Ίσως πολλοί από εσάς, να ζήλωσαν την ξενόφερτη  ισόβιο  εκκλησιαστική εξουσία,  όμως η πολιτική εξουσία είναι αυτόχθονη φιλοσοφική διδαχή, που ρίζωσε και άνθησε στην ελληνική πατρώα γη και που παγκοσμίως αποκαλείται Δημοκρατία, και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να την παραχαράξει!!!
 Δυο αιτήσεις μου τις οποίες εξαφάνισες και που ποτέ δεν ήρθαν προς συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο, 
Η πρώτη ημερομηνίας  6/12/16 και αρ. πρωτ. 11352
και η δεύτερη με ημερομηνία 6/12/17 και αρ.πρωτ. 11634. 
Και η δύο με το ίδιο θέμα, την αποκατάσταση των πεσόντων Ερμιονιτών αδελφών μας,  κατά την Εθνική Αντίσταση 1941-1944. σύμφωνα με το νόμο 1285/1982  ΦΕΚ 115α .
Κύριε Σφυρή.
Το άρθρο 10 του Συντάγματος ορίζει:

1) Καθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα τηρώντας τους   νόμους του Κράτους να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα, σε εκείνον που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με το νόμο.
Κ, Σφυρή,
Δεν εφαρμόσατε τον νόμο του Κράτους 1285/1982  που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ΦΕΚ 115α  και αναγνωρίζει την Θυσία των αγωνιστών που σκοτώθηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές κατά την περίοδο 1941/1944.
Κύρε Σφυρή,
Ως επίορκος δεν μπορείς να παρίστασαι στην τελετή ορκωμοσίας, διότι δεν είναι τυπική διαδικασία, άλλα ουσιαστική και δεν έχεις το δικαίωμα να την διακωμωδείς.
Η αναφορά μου στην εισαγγελία Ναυπλίου, εκκρεμεί δυο χρόνια, γιατί κανένας δεν τόλμησε να εναντιωθεί στην πολιτική εξουσία, που την διορίζει.
 Εδώ δεν είναι Η.Π.Α. που ο Γενικός Εισαγγελέας στην περίπτωση του WATERGATE καθαίρεσε τον Πρόεδρο.
Κύριε Σφυρή,   
Μακροημέρευσα για να σου θυμίσω, ότι το 1981 ένα καράβι κατέπλευσε στο πόρτο χέλι και ξεφόρτωσε 1271   μ.τ. τσιμέντα και διανεμήθηκαν στην Ερμιονίδα να στρωθούν οι δρόμοι των πόλεων της, που εσείς επί μισθό δεν αξιωθήκατε ούτε τις ζημίες που προξενήσατε τοποθετώντας αγωγούς, ύδρευσης και αποχέτευσης  40 χρόνια τώρα να επιδιορθώσετε!!!

Νοταράς  Γεώργιος