Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013


Κύριε Δήμαρχε.

Γνωρίζω ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεται αυτήν την περίοδο είναι δυστυχώς ανυπέρβλητες λόγο και της οικονομικής κρίσεως που διέρχεται η χώρα μας, όμως είναι και μια ευκαιρία για να αναδείξει ο ηγέτης τις αρετές του.                                                               

Κύριε δήμαρχε, την 11/1/2012 από την ιστοσελίδα του κ, Δαμαλιτη σας είχα προειδοποιήσει για το αδιέξοδο που θα περιήρχετω ο δήμος εάν δεν προβαίνατε σε ορισμένες ενέργειες δυναμικές μεν αλλά αναγκαίες, και εσείς διερωτηθήκατε σε ποιον Θεό πιστεύω, σήμερα ένα χρόνο και δυο μήνες μετά εσείς κάνετε λιτανείες στο καλό θεό να σας απαλλάξει από τα σκουπίδια.

 Όμως αυτή τη φορά δεν θα επανέλθω στη διαχείριση των σκουπιδιών γιατί ευελπιστώ να έχετε αντιληφθεί το λάθος σας και δεν επιχαίρομαι για αυτό, αλλά ειλικρινά λυπούμαι!!! Επανέρχομαι γιατί διάβασα στην ιστοσελίδα σας ότι τα συμβούλια των τοπικών διαμερισμάτων έστειλαν ψήφισμα για την απαράδεκτη κατάσταση που έχουν περιέλθει, που αντί να ετοιμάζονται να υποδεχτούν την άνοιξη ανησυχούν για τυχόν επιδημίες!!! Κύριε Δήμαρχε, τα τοπικά συμβούλια ενεργούν για λογαριασμό του δήμου και εσείς παραμένετε δήμαρχος?

Απαξιώσατε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ελέγχει τους συμβούλους της αντιπολίτευσης των τοπικών συμβουλίων και ο οποίος σας καλεί να συναινέσετε στην εξεύρεση λύσεως και εσείς εκλιπαρείτε να έλθουν αρωγoί στην προσπάθεια σας οι σύμβουλοι που πρόσκεινται στην παράταξη του, και αυτό λέγεται δημοκρατική αρετή? Όταν απειλείται η υγεία των δημοτών σας βρίσκεστε σε εμπόλεμη κατάσταση, γιατί η επιδημία και ο πόλεμος έχουν το ίδιο αποτέλεσμα την απώλεια ζωών, και απαιτείται η στράτευση όλων προς αντιμετώπιση του.

Κύριε Δήμαρχε εκ της επαγγελματικής σας ιδιότητος γνωρίζεται τους κινδύνους και επομένως η ευθύνη είναι ακέραια και χωρίς κανένα ελαφρυντικό, για αυτό σπεύσατε να αναγνωρίσετε και την ευθύνη και αγωνία που διακατέχουν την αντιπολίτευση, που τείνουν χείρα βοηθείας και μη θεωρείται την πρόταση τους ως αντιπολιτευτική ευκαιρία, γιατί ο <εγωισμός χωρίς την εξυπνάδα είναι βλακεία κολλημένη στην ουρά της ανοησίας για να την προεκτείνει> έλεγε ο Β.Ο.

Κύριε Δήμαρχε στην προκειμένη περίπτωση δεν προέχει η πολιτική σας επιβίωση, αλλά το κοινό συμφέρον για το οποίον και κληθήκατε να υπερασπιστείτε. Δεν είμαι τόσο ανόητος για να σας υποδείξω εκ της θέσεως μου τι πρέπει να πράξετε, αφουγκραστείτε το λαό  και παραδειγματιστείτε από την ιστορία, για να αξιωθείτε!!!