Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ


Οι Ήρωες πεθαίνουν, όταν τους διαγράφουμε από τη μνήμη μας και αυτό συμβαίνει όταν καταστρέφουμε τα μνημεία, που διατηρούν ζωντανή την παρουσία τους στο διάβα των αιώνων!
Όποιος αλλοδαπός θελήσει να γίνει Έλληνας, υποχρεούται να μάθει τη γλώσσα μας και την ιστορία μας, ο Δεσποτισμός όμως του κκ Εφραίμ, τοποθετεί στην εκκλησία μας υποτιθέμενους ιερείς, όπως ο Ιωάννης Αμπελάς, αγνοώντας την θρησκευτική και πνευματική κατάρτιση τους και την αποτελεσματικότητα της διακονίας τους, αρκούμενος στην πλήρωση της οργανικής θέσεως, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα των εν γένει ενεργειών τους, που αντίκεινται στα καθήκοντα τους, και τα οποία οφείλουν να ακολουθούν,μέχρι κεραίας, ως αναφέρεται εις τάς Γραφάς!
Και ωσάν να μην έφτανε η καταστροφή των ιστορικών μνημείων των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, ο εν λόγο ιερέας,  φορώντας την μάσκα της υποκρισίας, ενεμφανίσθη ως τιμητής αυτών που τη μνήμη βεβήλωσε, στην εκδήλωση του ΙΛΜΕ για την επέτειο της ιστορικής Γ΄ Εθνοσυνέλευσης. 
Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία της πρόεδρου του ιδρύματος, να του φερθεί κατά τον ίδιο τρόπο, που η ανθελληνική του συνείδηση υπαγορεύει και να του υποδείξει ότι όχι το τιμημένο ράσο είναι ανάξιος να φέρει, αλλά θα βεβήλωνε ακόμα και την ποδιά της Σουλιώτισσας.
Τέτοια προδοσία εν καιρώ ειρήνης, μόνο ένας άθλιος θα μπορούσε να διαπράξει και μόνο αυτή η Πνευματική ηγεσία, θα μπορούσε να ανεχθεί και να επικροτήσει, όπως ή της Μητρόπολης μας, η οποία τουλάχιστον ας μη παρίσταται σε Εθνικές επετείους, γιατί δεν προσβάλει μόνο τους νεκρούς, αλλά και τους ζωντανούς!!!
Οι Τούρκοι  σεβάστηκαν την Αγία Σοφία και ελπίζουμε κάποτε να λειτουργήσει, εμείς δε θα διαβούμε ξανά την πόρτα των Ταξιαρχών, όπως οι γονείς μας την παράδωσαν, για να λειτουργηθούμε.