Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πρός Νικόδημο Αεράκη Οικοναός Όρους Πρωνός


Πανοσιολογιότατε,                     
Διάβασα με μεγάλη προσοχή την επιστολή σας προς κ Δαμαλιτή και οφείλω να σας πληροφορήσω,  ότι το καλάμι που ιππεύεται  απ΄ ότι γνωρίζω, δεν φύεται σε καμία από όλες τις τροπικές χώρες της Ανατολής, Επίσης η επικοινωνιακή  μου  επιθυμία, με έφερε κοντά σε προσωπικότητες της εκκλησίας από την  μητέρα Τερέζα, που έφερε το όπλο της αγάπης, μέχρι το παπά Τουμπή που κοιμόταν  με το γκρα, συνήθεια  από τον επταετή πόλεμο 1915-1922, και ομολογώ τέτοια ερμηνεία της Παλαιάς και καινής  διαθήκης  δεν  άκουσα  από κανένα.
Πανοσιολογιότατε ποια σχέση μπορείτε να έχετε εσείς  με τον Απόστολο Παύλο ?
Ο Απόστολος Παύλος πεπαιδευμένος ζηλωτής του πατρώου νόμου, Φαρισαίος εκ Φαρισαίων, ένθερμος υποστηρικτής της Ιουδαϊκής  Θεολογίας μαθήτευσε κοντά στο Ραβίνο Γαμαλιήλ και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να αλλάξει Αρχές.
Εσείς σπουδάσατε την Ορθόδοξη Ελληνοχριστιανική Θεολογία των Μεγάλων Τριών Ιεραρχών, σε Ελληνικό πανεπιστήμιο ως Έλλην χριστιανός; Προοριζόμενος για  την Εκκλησία της Ελλάδος και μας βγήκες Φαρισαίος Σταυρωτής!!! Εμείς Πανοσιολογιότατε  δεν μπορούμε να παριστάνουμε τους φαρισαίους, γιατί γεννηθήκαμε Έλληνες και  Έλληνες θα πεθάνουμε!!! Εσείς κατά Ισραήλ….. 
Ο Απόστολος Παύλος καταδιωκόμενος  από τους συμπατριώτες του Ιουδαίους,  περιφερόταν  από την μια εις την άλλην εβραϊκή παροικία ανά την γνωστή Νότια Ευρώπη, συγκεντρώνοντας χρήματα για τους φτωχούς του εβραϊκού λαού, αντιμετωπίζοντας καθημερινούς κινδύνους και εργαζόμενος ως σκηνοποιός για να ζήσει!!!
Εσείς  είχατε  και ιπποκόμο για να σας  μεταφέρει την τσάντα σας. Εσείς  παρηγορούσατε άρρωστες Ηλικιωμένες  γυναίκες  και  τους παίρνατε τις Πατρώες περιουσίες  και  στο τέλος τις εγκαταλείπατε να ζητιανεύουν!!!  
Ο  Απόστολος Παύλος εναντιώθηκε στον Απόστολο Αντρέα, για την περιτομή των Εθνικών γιατί αντελήφθη ότι το 50 μχ τέτοιες δοξασίες οι Εθνικοί δεν ήταν δυνατόν να τις κατανοήσουν.
Εσείς  1960 χρόνια μετά ήρθατε  χωρίς την έγκριση του λαού (Χουντοχριστιανοί) να πείτε στις Ερμιονίτισες να  (Σιγάσουν)  και να υποτάσσονται στον ΑΝΔΡΑ.
Και τέλος μας γράψατε φιρμάνι,  ότι εσείς ορίζεται  τις εκκλησίες  και ότι εμείς  άμα μας αρέσει, αλλιώς να φεύγουμε, Πανοσιολογιότατε δε θα ήταν προτιμότερο να φύγετε εσείς που το Δ.Ν.Α  και  το φέσι σας κρατάει από αλλού και να αφήσετε εμάς στον τόπο μας, στις περιούσιες των προγόνων  μας, στις εκκλησιές που κτίσαμε μαζί τους, στους συμπατριώτες μας?
Ποιο  έργο της εκκλησίας  να ενισχύσουμε αυτό που δημιουργείτε για να γεμίζετε τις τσέπες σας? Για ρωτήστε τον υφιστάμενο σας εφημέριο των ταξιαρχών.
Τι ορίσατε στη ζωή σας εσείς  παράσιτα, της κοινωνίας  που παρ’ όλων που το κράτος σας πληρώνει,  αφήνετε τις εκκλησίες κλειστές και γυρνάτε οσφρίζοντας να απομυζήσετε όποια σταγόνα αίμα έμεινε ακόμα στους φτωχούς, ενώ οι εντίμως  εργαζόμενοι κτυπούν κάρτα  καθημερινώς!!!  Πανοσιολογιότατε  κάποτε οι εκκλησίες είχαν  επιτρόπους τους διώξατε για να κάνετε ότι θέλετε, ζητήσατε λογαριασμό του Αγίου Αθανασίου,  γιατί δεν δίνετε λογαριασμό  του ταμείο  των Ταξιαρχών. Ο  Σεβασμιότατος  όταν επέστρεψε από την Αμερική, μας είπε ότι εκεί έμαθε πως διοικείτε η εκκλησία  όμως, εσάς δεν τόλμησε να σας βάλει σε τάξη, μπορείτε να μηνύσετε στον Σεβασμιότατο  ότι όταν  εμείς  γυρίζαμε  από την Αμερική, αυτός  ήταν στις κατασκηνώσεις της Αίγινας  και  δεν τον συναντήσαμε να του εμπιστευτούμε, ότι στην Αμερική την διαχείριση των  Εκκλησιών  την έχουν οι λαϊκοί, και πως οι ιερείς στην Αμερική είναι λειτουργοί  και όχι όπως της Ερμιόνης  εισπράκτορες  καταχραστές.  Πανοσιολογιότατε  γιατί απειλείται  τους  πιστούς, ο  Ιησούς  είπε άφες αυτής και εάν πρέπει κάποιον να στείλετε στον εισαγγελέα  είμαι εγώ, για να πατέ στο δικαστήριο ως ΙΕΡΕΙΣ και να φύγετε αυτεπαγγέλτως κατηγορούμενοι ως υποσχόμενοι ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ Τολμήστε είμαι εν αναμονή!!!
ΥΓ. Ο Αλιβάνιστος διακόπτη τις αγαθοεργίες  των Ερμιονιτών ιερέων γιατί παρότι Αλιβάνιστος σέβεται τις Άγιες  ήμερες κατά τις οποίες αυτοί οργιάζουν και θα επανέλθει  τη δευτέρα του ΘΩΜΑ. Περιοδικώς  και μέχρι τότε θα  αναφερόμαστε στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής κατά τη διετία που ευαρεστήθηκαν να ασχοληθούν με εμας