Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012


Προς Πανοσιολογιότατο Νικόδημο,

Όταν παρακολουθείς το λόγο ενός ιεροκήρυκα έχεις την ακράδαντη πεποίθηση ότι αυτά που λέει, ο πρώτος που τα εφαρμόζει  είναι ο ίδιος. Ποια είναι όμως η απογοήτευση σου όταν βεβαιωθείς ότι αυτός δεν καταλύει μόνο τον επίγειο αλλά και τον  επουράνιο νόμο?

Ο λόγος για τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη  Νικόδημο Αεράκη, του οποίου οι πράξεις δεν είναι μόνο  άνομες αλλά και απαράδεκτες για το ιερατικό του σχήμα και την εκκλησία που εκπροσωπεί!!!  Στη δεύτερη επιστολή προς τον κ. Δαμαλίτη αναφέρεται  στον Ιωάννη το Χρυσόστομο  και μας έβαλε εις πειρασμό να κάνουμε μια αντιπαραβολή. Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος αυστηρός ασκητής. Εσείς κοσμικός ιερέας με ιδιαιτέραν κλήση στις πολιτικές ίντριγκες.  Ο Αγ. Ιωάννης αντετίθεντο στην εξουσία. Εσείς συναγελάζεστε μετ΄ αυτής και την εκμεταλλεύεστε παραχωρώντας ψηφοθηρικές  υπηρεσίες. Ο Αγ. Ιωάννης ίδρυσε Γηροκομεία, εσάς σας το χάρισαν και από τον υπέρμετρο ζήλο να υπηρετήσετε το ποίμνιο σας το  κλειδαμπαρώσατε!!!  Και  δια της 2ας πράξεως αθετώντας τους Αμετάκλητους Όρους της διαθήκης του αείμνηστου ευεργέτη και  την υπόσχεση στον δωρητή το μετατρέψατε σε εξομολογητήριο, προσβάλλοντας τις  προϋποθέσεις αποδοχής του  κληροδοτήματος!!!  Μεγάλη ευθύνη και συνενοχή στην απάτη έχει ο Σεβασμιότατος  Ύδρας  κκ Εφραίμ, ο οποίος ζήτησε και   προίκα για τη λειτουργία του!!! Εκτενώς θα αναφερθώ όταν έρθει η ώρα της αξιολόγησης του.    

 Ο  Αγ. Ιωάννης  μοίρασε  την περιουσία του ενώ εσύ υπεξαίρεσες περιουσίες και καταχράστηκες χρηματικό  ποσό της ασθενούς  γερόντισσας  Λ.Δ.!!!  Της έκτισες σε αχούρι εκκλησία που προσανατολίζεται στο  βοριά  αδιαφορώντας για τους κανονισμούς της  ναοδομίας και  ασφαλείας αφού έχει μια μοναδική είσοδο-εξοδο και δυο καγκελόφραχτα παράθυρα και χωρίς κόχη στο ιερό, αποσκοπώντας στον παράνομο πλουτισμό εκ της υπερτιμολογήσεως. (Έχεις καμιά αντίρρηση, πατέρα Αμπελα, λίγο υπομονή  μέχρι να έλθει η σειρά σου)  Με ποιο δικαίωμα Άγιε ΝΙΚΟΔΗΜΕ στέρησες την περιουσία της Λ.Δ από τους νόμιμους κληρονόμους?  Διαχειρίσθηκες Άγιε Νικόδημε το εις την τράπεζα αποταμιευθέν  χρηματικόν  ποσόν  της  Λ.Δ  και  την  κατάντησε  ζητιάνα?  Πού  χρησιμοποίησες  Άγιε  Νικόδημε  τα  2.234.341  χ. δρχ που  είχε  καταθέσει η Θεοδότη  Νίκα και ο Κώστας  Τσεγκής διά  λογαριασμό  του  Άγιου Αθανασίου στην  Εθνική  τράπεζα  και με ψυχολογικό εκβιασμό τα πήρες.                                                                                            

 Ο  Αγ. Ιωάννης ελευθέρωσε τους δούλους του που εργάζονταν στα κτήματα του και τα μοίρασε στους φτωχούς ενώ εσύ προσεταιρίσθηκες περιουσίες ακόμα και για την μεταφορά της τσάντας  σου  χρησιμοποιούσες … την ευλογία σου.                       

 Ο  Αγ. Ιωάννης  ασκήτεψε  5 χρόνια στην έρημο Ενώ εσύ έκτισες  οικοναό με τον ιδρώτα του ποιμνίου σου ψευδόμενος στα  εγκαίνια  ότι κτίζεται με <ΤΙΠΟΠΑ>  Ασφαλώς με τίποτα αφού καταπάτησες κτήμα δασικής υπηρεσίας έκτισες εκτός σχεδίου  πόλεως χωρίς την άδεια της πολεοδομίας, και καμιά αναφορά στο υποθηκοφυλακείο περί ιδιοκτησίας  οικoπέδου και ανεγέρσεως  Ναού μετά οικίας…. Αξι-άτιμε Νικόδημε όλες της φυλακές της Ελλάδος και  αν γυρίσεις κατάδικο με τέτοια  εγκλήματα  δεν θα  συνάντησης  και  εσύ ανήκεις ακόμα στη Μητρόπολη Ύδρας, να τον χαίρεσαι  Δέσποτα και άπασα η Εκκλησία της Ελλάδος και η  ιεραρχία που τον συμπεριλαμβάνει στις τάξης  της. Πανοσιολογιότατε, εάν δεν δικαιολόγησης τα ανωτέρω, θα αναφερθώ σε κάθε  μία περίπτωση χωριστά πρώτου ασχοληθώ με τους συνεταίρους σου!!!