Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚH ΡΑΒΔΟΣ (ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ)

Σεβασμιότατε κατά την χειροτονία σας  στις ανώτατες τάξεις της ιερατικής εξουσίας, σας παρέδωσαν και μία Ποιμαντική Ράβδο, σύμβολο πνευματικής ποιμαντικής και δικαστικής εξουσίας.
Σεβασμιότατε όταν επισκεφτήκατε το Δημαρχείο της Ερμιόνης  για πρώτη φορά σηκώσατε το χέρι σας και είπατε:
<Όλοι μία γροθιά> το εννοούσατε ή ήταν ένα σχήμα λόγου που μεταχειρίζεστε κατά περίσταση;  Στο λόγο σας στο λιμάνι που μετά θαυμασμού ομολογήσατε ότι μοιάζει με τη Λίμνη ΓΕΝΝΗΣΑΡΕΤ  είπατε ότι δεν είστε πολιτικός του ΘΑ και θα μας επισκεπτόσαστε μια φορά το μήνα. Από τότε μας έρχεστε με το πρωτόκολλο ανά χείρας μόνο των Αγίων Αναργύρων, σας το απαγορεύει η ιερά συμμορία;
Σεβασμιότατε στα χρόνια που διοικείτε την Μητρόπολη μας δεν επιμεληθήκατε κανενός προβλήματος, όπως του δρόμου Μοναστήρι – Άγιος Βλάσσης, Γηροκομείο, Ταξιάρχης, Άγιος Γεώργιος, Αγιος Αθανάσιος, Αγιος Γεράσιμος κλπ. Μήπως η ποιμαντική ράβδος σας κουράζει και σας την πήρε η Συμμορία.
Σεβασμιότατε αποποιείστε ακόμα και της δικαστικής εξουσίας, τότε ενημερώσατε μας που πρέπει να αποταθούμε  γιατί το ακυβέρνητο Καράβι, δεν το σώζει ούτε ο Χριστός!!!        
 

 




Φωτ. 1 μπροστά στην ξεθεμελιωμένη Αγία Τράπεζα από τους εξαγριωμένους μουλάδες. Αιγιαλούσα Κύπρος.

Φωτ. 2 Το νεκροταφείο με τους σταυρούς των μνημείων σπασμένους και τους τάφους των αδελφών μας χριστιανών βεβηλωμένους!!!

Σεβασμιότατε όταν αντίκρισα τον Ναό των Ταξιαρχών, σου εξομολογούμε ότι με κατέλαβε μια ακατανίκητη επιθυμία, όσους από εσάς συμβάλατε στη βεβήλωση του Ναού, να σας ανεβάσω σε ένα γαϊδούρι και να σας διαπομπεύσω μπροστά από το Ηρώων, τα νεκροταφεία, τις εκκλησίες, για να σας φτύνουν οι νεκροί πατέρες μας.