Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ


Ο Ιωάννης Αμπελας δηλώνει στον κ, Εισαγγελέα ότι φέρει την ιδιότητα του ιερέως, ντρέπεται να δήλωση λειτουργός του Κυρίου, λες και του είπε κανένας από τυπογράφος να παριστάνει τον ιερέα!!!

Αμπελά κουράστηκες πολύ για να Βάλης λουκέτο στο Γηροκομείο κουράστηκες πολύ για να βάλεις λουκέτο στον κήπο του Δήμου κουραστήκατε πολύ εσύ και ο υιός σου να  πάρετε τα χρήματα που ανήκαν στη Φιλόπτωχο της Ερμιόνης από τον Άγιο Γεώργιο.

Κουράστηκες πολύ αλλά δεν έπεισες την κυρά φανιώ να σου γράψει το σπίτι ούτε και την κυρά Λένη τη Σκούρτη. Βεβαία το κατορθώσατε με την ασθενή και αδύναμη αείμνηστη Λιλίκα Δεδάκη, κουραστήκατε να κτίσετε στο αχούρι του Δεδάκη ένα ναό που το ιερό είναι στραμμένο στο βοριά και χωρίς Κόχη, το ενέκρινε και αυτό η ναοδομία; Και αφού επιτελούσατε αυτά τα αποστολικά έργα ποτέ βρίσκατε καιρό και παιδοκομούσατε βέβαιοι ότι τα παιδιά θα σας τα μεγαλώσει η εκκλησία του Θεού, ενώ λιβελογράφοι εμείς τα μεγαλώσαμε οργώνοντας τους ωκεανούς!!! Αφού σας δυσφημούμε για πέστε μας με το μισθό σας πως καταφέρνετε αρμέγοντας τις ενορίες να ζείτε!!! Αμπελά αυτό που δεν κάνει ο ευσεβής λαός της Ερμιόνης θα το κάνουν οι Ταξιάρχες, θα σε εκπαραθυρώσουν από τον ευλογημένο οίκο Τους. Μπορεί ενώπιον των ανθρώπων να διαφεύγεις του διασυρμού όχι όμως ενώπιον του Θεού!!!