Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ

Σεβασμιότατε

Η απουσία σας από την βράβευση του Ερμιονικού Συνδέσμου μας εξέπληξε, αλλά και μας ανησύχησε μήπως πάσχετε από το σύνδρομο Μινχάουζεν της παρουσίας δι΄ αντιπροσώπου.       

Ή μήπως σας ενόχλησε  η παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, της τέως Βασίλισσας  και των Πριγκίπων  και                        < Eμνήσθητε του κυρίου λέγοντος, ή Βασιλεία η εμή ουκ έστιν επί του κόσμου τούτου>.

Ή μήπως μάθατε ότι το βραβείο αντίκειται στην 2α εντολή του Μωυσέως  < Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός  Ομοίωμα> και οικιοθελώς  απείχατε.

Η  τέλος σεμνύνεστε γιατί ακριβώς απέναντι ευρίσκεται το Γηροκομείο (Οικία Παπαβασιλείου) που αποκτήσατε δια Αβραμικής δόλιας  πράξεως και παρά τη θέληση του δωρητή, η οποία εκφράζεται στη διαθήκη να γίνει Γηροκομείο και μόνο Γηροκομείο, ακόμα και του χορηγού, ο οποίος είχε επιμεληθεί της όλης διαδικασίας μετατροπής της οικίας σε Γηροκομείο και εσείς δια της εκκλησιαστικής 2ας  πράξεως την μετατρέψατε σε εξομολογητήριο .                                 

Και δεν αρκούσε αυτό αλλά είχατε και το απύθμενο θράσος,  να ζητήσετε και προίκα για να το λειτουργήσετε, λες και δεν είναι η αποστολή σας αυτή ή μήπως ο λαός της Ερμιόνης, είναι αδιάφορος και δεν συνδράμει στο όποιο  κοινωνικό  έργο.

 Όμως εσείς προκειμένου να αποκτήσετε το όποιο περιουσιακό στοιχείο ή να εισπράξετε  θεάρεστο χρήμα, για να θεραπεύσετε την ακόρεστη φιλαργυρία σας, δεν αντιληφθήκατε ότι κάποιοι δώρισαν περιουσίες και χρήματα, για να ανακουφίσουν τον πόνο των ανήμπορων συμπολιτών τους  και εσείς ως πανδήμως γνωστόν άχρηστοι, τα καπηλευτήκατε δί ίδιον όφελος.  

Σεβασμιότατε από υποστηριχτές και αιμοδότες της τρίτης ηλικίας, εκμεταλλευόμενοι  την ανασφάλεια τους, γίνατε βδέλλες και τους πίνετε το όποιο αίμα κυκλοφορεί ακόμα στις φλέβες τους.                                                                                                                                 Θού  Κύριε φυλακήν τώ στοματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου.  (Ημέρες νηστειών και προσευχής)      

Δούλος σας

Νοταράς  Γεώργιος 

Υ.Γ. Σεβασμιότατε διανοηθήκατε ποτέ να αποζημιώσετε τους κληρονόμους του αείμνηστου Παπαβασιλείου αφού ο σκοπός για τον οποίο αποδεχτήκατε  το κληροδότημα δεν επετεύχθη.