Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΑΕΡΑΚΗΣ O ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια από τότε που ένας συμμαθητής και φίλος μου φιλοξενείτο στο Δρομοκαίτειον  ψυχιατρικό ίδρυμα πήγα να τον επισκεφτώ, σας ομολογώ ότι ούτε εκεί  δεν συνάντησα  άνθρωπο  με ιδέες  σαν του Νικόδημου και διερωτώμαι ο Σεβασμιότατος δεν αξιολογεί τους υφισταμένους του. Και καλά ο  σεβασμιότατος δεν είναι ιατρός ο κ, Δήμαρχος που όχι μόνο είναι, αλλά και μας συμβούλεψε στο λιμάνι της  Ερμιόνης κατά την προεκλογική περίοδο, ότι μας χρειάζεται ένας γιατρός. Και εμείς αναγνωρίζοντας την  αναγκαιότητα των ειδικών γνώσεων του τον ψηφήσαμε, όμως διαπιστώνουμε ότι όχι μόνο δεν λυτρώνει τον  Θεο-βλαβή αλλά δεν προστατεύει ούτε και το πλήρωμα της εκκλησίας του Δήμου, αποτελείται  περισσότερο  από θιγόμενες γυναίκες, εκ του ρητορικού ίστρου  του Ιουδαϊστή!!! 

Κύριε Δήμαρχε είχα την ιδιαίτερη φροντίδα της Θείας Πρόνοιας να έχω καθηγητή των θρησκευτικών τον  αείμνηστο Τζιφα, οπότε δεν μου μένει καμιά αμφιβολία ότι ο Νικόδημος που πιθανόν τον έστειλε ο Θεός για  να μας τιμωρήσει είναι Θεο-βλαβής!!! Και καλά κ Δήμαρχε τις δημοκρατικές σας πεποιθήσεις τις γνωρίζουμε    και ποτέ δεν είχαμε καμιά αμφιβολία, όμως μήπως ο λόγος του Θεο-βλαβούς Νικοδήμου κολακεύει την  ανδρική κυριαρχία που υποβόσκει στο υποσυνείδητο κάθε αρσενικού και εμποδίζει τα γυναικεία μελή του  συμβουλίου σας να επαναστατήσουν και να διεκδικήσουν την αξιοπρεπή και ΙΣΟΤΙΜΟΝ παρουσία τους στο  Δημοτικό Συμβούλιο? 

Κύριε Δήμαρχε σας υπενθυμίζω ότι την Κυριακή της 3ης Μαρτίου 2002 στο απογευματινό κήρυγμα του 17,45 που μετεδίδετο από το ράδιο Ερμιονίδα κατακεραύνωνε τις γυναίκες του Κρανιδίου από Άμβωνα ότι  ντύνουν τα παιδιά τους με αποκριάτικες στολές λέγοντας ότι <Διδάσκουν σκοταδισμό και αναβιώνουν  ειδωλολατρικά έθιμα> και τότε εσείς είσαστε Δήμαρχος και δεν αντιδράσατε.   

Κ, Δήμαρχε σας δικαιολογώ γιατί αλλοίμονο αν δίνατε σημασία τι λέει ο καθένας, όμως τις επιστολές του   προς τον κ Δαμαλίτη, μπορείτε να τις στείλετε σ’ ένα ψυχαναλυτή και να έχετε σαφή εικόνα της Θεο-βλαβούς  προσωπικότητας του γιατί το θέμα δεν είναι μόνο θρησκευτικό αλλά και πολιτικό και αφορά τη δημοκρατική  δομή της κοινωνίας μας και κανείς δεν μπορεί να πλένει τα χέρια του μιμούμενος τον Πιλάτο!!!!

Σεβασμιότατε ο εκπρόσωπος σας ιεροκήρυκας Νικόδημος δεν καταλύει μόνο τους νόμους του Ελληνικού  κράτους αλλά και τα διδάγματα του ευαγγελίου κατά γενική ομολογία και εσείς τον Άργιλέ σας, ξυπνήστε  Δέσποτα γιατί αυτόν το πληρώνει το κράτος από αυτά της κομμένης μου σύνταξης και με αυτά που λέτε και  ο θεός σταμάτησε να μας στέλνει το μάνα!!! Δέσποτα με την αδεία σας αν δεν λάβετε μέτρα μέχρι τη  Δευτέρα θα ηχήσουν οι επτά σάλπιγγες της αποκαλύψεως των ανομημάτων των εκτός και το μισθό τους τον  πληρώνεις εσύ !!!