Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

YΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ


                                                    
Κύριοι του εικονοσκοπίου

Αντιλαμβανόμενος την δυσκολία σας να ανταποκριθείτε στην απαίτηση των δημοτών να ανακοινώσετε την επ΄ άρ πρωτοκόλλου 5315/30-9-98 αίτηση του δήμου Ερμιόνης προς  της δημόσιες υπηρεσίες, περί παραχωρήσεως Δασικής εκτάσεως εις το όρος Πρωνός, δια την δια βίου χρήσει του πανοσιολογιότατου  Νικοδήμου Αεράκη, με αιτιολογίες ψευδείς    και ανυπόστατες, σας πληροφορώ ότι η αίτηση αυτή, έχει ήδη  υπεξαιρεθεί από  τα αρχεία του δήμου. Όμως μου κοινοποίησαν την απάντηση των υπηρεσιών επί του αιτήματος, το οποίο και εγκατέλειψαν οι υπεξαιρέσαντες το δημόσιο έγγραφο, που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του. Μωραίνει ο Θεός ων βούλεται απολέσει, ας είναι και εκπρόσωπος Του!!!
Δια τον Δήμαρχο του τέως Δήμου Ερμιόνης, έχει το ελαφρυντικό του πολιτικού άνδρα, που σπανίως μπορεί να εξαιρεθεί, γιατί υποτάσσεται στις θελήσεις των ψηφολεκτών του!!!                              Δια τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Αεράκη, συνενόχου αφού στην απάντηση αναφέρεται το όνομα του, ο οποίος φέρει το όνομα του Μέγα Νικοδήμου του αγιορείτη, του οποίου ο λόγος και το έργο καταξιώθηκε από Θεού και ανθρώπων, να ψεύδεται δια την απόκτηση επίγειας γης και επ αυτής να τοποθετήσει μαρμάρινη θεμέλια πλάκα, με την ένδειξη Δημαρχούντος του ενός και Ιεραρχούντος του ετέρου, δεν βρίσκουμε κανένα ελαφρυντικό παρά μόνο ότι ακολουθεί το παράδειγμα του Γιόχαν Φάουστ.
Ακολουθεί η απάντηση της Δημοτικής Κοινότητος Ερμιόνης, υπογεγραμμένης υπό του Πρόεδρου της Κοινότητος, κ, Γεωργίου Κρητσιωτάκη.