Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Κύριοι σας πληροφορώ ότι ο Πολιτικός Μηχανικός κ, Νικόλαος Τσέλλος όπως κατέθεσε ενόρκως στην κα Πταισματοδίκη, υπέβαλε έκθεση στην αρχαιολογική υπηρεσία με σχετικό παράρτημα στο τέλος  Αυγούστου μετά την αποξήλωση των σκαλοπατιών, για να απαλλαγή αυτός και οι άλλοι ένοχοι των τύψεων προς την κοινωνία μας. Η οποία και αναφέρει ΟΤΙ:                                                         

<Ως προς τα σκαλοπάτια με το πέρας των εργασιών κατά τα τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου υπέβαλα έκθεση με παράρτημα στην Αρχαιολογική υπηρεσία, στο οποίο επεξηγώ ότι δεν υπήρχαν σκαλοπάτια όταν πέρασαν οι πληρεξούσιοι του Έθνους το 1827 για να ορκιστούν εντός  του Ιερού Ναού για την έναρξη των εργασιών της Γ, Εθνοσυνέλευσης!!!>  

Κύριε Τσέλλο ποίο σας ανάγκασε ή σας εκβίασε να υποβάλετε παράρτημα αφού το έγκλημα είχε είδη συντελεστεί το πρώτο 15ημερο του Αυγούστου; Ο βέβηλος δεν περίμενε ότι ο Λαός της Ερμιόνης  θα αντιδρούσε, όταν έβλεπε ότι κειμήλια της νεώτερης Ιστορίας και του Θρησκευτικού μας Πολιτισμού εκθεμελιώνονται.     

Καλούνται όλοι που γεννήθηκαν σε αυτό τον ευλογημένο τόπο στις 22 Οκτωβρίου να δώσουν το παρών στη δίκη και να απαιτήσουμε από τον Δεσπότη να μας απαλλάξει της παρουσίας τους, για να επανέλθει ή ειρήνη στις ενορίες μας.

Δεν θέλουμε μάρτυρες, Θέλουμε να γίνεται μάρτυρες για το τι διαδραματιζόταν πίσω από τα χειροκροτήματα σας, από ανθρώπους που έτυχαν της απολύτου εμπιστοσύνης μας, μέσα από αδιάψευστα δημόσια έγραφα.

Η Ερμιόνη μας τα παρέχει όλα και εμείς αντί να την ευγνωμονούμε  την προδώσαμε, γιατί ορισμένοι εκμεταλλευόμενοι την πίστη μας στο Θεό και την Πατρίδα έθρεψαν την μωροφιλοδοξία τους.      

Όποιος απουσιάσει θα θεωρηθεί ρίψασπις !!!