Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΠΕΛΑΣ Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ


ΜΠΗΚΕ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

Επικαλούμενος την οργή του φιλεύσπλαχνου Κυρίου και την τιμωρία της κολάσεως δια τας κατά διάνοια αμαρτίας του ποιμνίου του, ο εφημέριος των Παμμεγίστων Ταξιάρχων Ιερού ναού της Ερμιόνης, Ιωάννης  Αμπελας,  έγδυνε όχι μεταφορικός αλλά στην κυριολεξία τους καλοκάγαθους χριστιανούς της ενορίας του, χωρίς κανένα ενδοιασμό, λες και ήταν δούλοι του Θεού, κατά την Αβρααμική δόλια τακτική. Έφτασε δε μέχρι του σημείου να δωρίζει δασικά οικόπεδα που ποτέ δεν άνηκαν στα περιουσιακά στοιχεία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στους ομοϊδεάτες του, της ιδίας συνομοταξίας αρπακτικών!!!

Ο Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας έχει καταστεί ενήμερος των ιερών του Πράξεων, που δεν ντροπιάζουν μόνο αυτόν αλλά και ολόκληρη την ιεραρχία της Ελλάδος, και από ιερά συμμαχία που κατά τα ήθη και έθιμα της Ορθοδόξου εκκλησίας με την αποκάλυψη και του τέταρτου μέλους κατά το ποινικό  δίκαιο έχει μεταλλαχθεί σε ιερά συμμορία και μάλιστα δια ψευδών δηλώσεων σε ιδιοποίηση δημόσιας περιουσίας!!!

Εν αναμονή της απαντήσεως του Μητροπολίτου Ύδρας και τις πρωτοβουλίες του για να καταθέσουμε το φάκελο των κατηγοριών στο συνοδικό δικαστήριο. Η υπομονή μας ξεπέρασε και την χριστιανική ανοχή γιατί η συμμορία μας ράπισε και στις δύο παρειές!!!