Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΠΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟ Δ.Σ ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

 Κ, ΛΙΝΟ  ΜΠΕΝΑΚΗ

Δεν έχουμε εμείς τα μέλη του ιστορικού Ερμιονικού Συλλόγου που να απευθυνθούμε για να μάθουμε την αλήθεια και έτσι καταλήξαμε σε εσάς      κ, Μπενάκη, ως έναν εκ των ιδρυτών του Συλλόγου και θεματοφύλακα των  αρχών και παραδόσεων του!!!

 Κ, Μπενάκη, και επίτιμε αντιπρόεδρε του Συλλόγου, έχω ρωτήσει τον κ, πρόεδρο ποίο είναι το εν ισχύ Καταστατικό του Συλλόγου ως και τον αντιπρόεδρο και απάντηση δεν έχω πάρει!!! Να ρωτήσω τον Γενικό Γραμματέα αυτός ασχολείται από το Μάρτιο του 2018 με τα Ιστορικά γεγονότα- ως Ιστορικός ερευνητής- του 1944 που έλαβαν χώρα στην ιδιαιτέρα μας Πατρίδα, βεβαίως όχι γιατί είναι ανίκανος, αλλά γιατί δεν του το επιτρέπει το Διοικητικό Συμβούλιο!!!  

Κ, Μπενάκη το θέμα είναι σοβαρό και εάν εσείς σιωπήσετε δεν έχω άλλη οδό να ακολουθήσω παρά να καταφύγω στη δικαιοσύνη ( Πρωτοδικείο) διότι όπως γνωρίζετε ο Ερμιονικός Σύνδεσμος έχει περιουσία και έχουμε υποχρεώσει να την προστατεύσουμε  από ευυπόληπτους  συμπατριώτες μας, που δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό. Αυτά και εις γνώση των συνεπειών του Νόμου!!!   

Νοταράς Γεώργιος