Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ΄ ΤΙΣ ΚΟΥΙΝΤΕΣ

 Κ, ΙΩΣΗΦ  ΓΑΝΩΣΗ.

Η κ, Αντωνοπούλου Πρόεδρος του Ι.Λ.Μ.Ε

Σας κατήγγειλε χωρίς υπεκφυγές ότι οι παραλείψεις δεν  είναι εκ παραδρομής, αλλά σκόπιμες και υποβολιμαίες . Αυτό δεν σας ενόχλησε για να διατυπώσετε τις όποιες ενστάσεις σας, προς ικανοποίηση των δημοτών σας, που είναι και περιουσία τους. Έκτός αν η απάντηση είναι εκ προτροπής και όχι από ανάγκη αξιοπρεπούς ανάληψης ευθύνης.

Κ, Πρόεδρε, δεν είστε πλέον πίσω από τις Κουίντες, ο λαός δια της ψήφους του σας έφερε επί σκηνής ως πρωταγωνιστή και το φιλοθεάμων κοινό, έχει απαίτηση  (εν ταις πράξεσι) να γνωρίζει ως απόλυτος νοικοκύρης και όχι εκ κληρονομικού δικαιώματος,  ποιος υποσκάπτει την ενότητα και τη συνεργασία. 

Κ, Πρόεδρε, έχετε υποχρέωση εκ καθήκοντος, να απαντάτε με παρρησία που την οφείλετε στους δημότες σας, που σας αξίωσαν να τους εκπροσωπείτε. Την ίδια καταγγελία έκανε και ο δήμαρχος ότι δεν απαντάτε στις επανειλημμένες εκλύσεις του, περί αποκαταστάσεως των θυμάτων της θηριωδίας των Γερμανών. 

Κ, Πρόεδρε, ωραίο το θέαμα όταν συνοδεύετε και από πνευματική ανάταση, άλως όταν σβήσουν τα φώτα της ράμπας. η κατήφεια βασιλεύει.                Όσο για τα λάβαρα που μας παράδωσαν οι γονείς μας, η γενιά μου τα έστειλε στο Κρόθι για πλύσιμο και μας έμειναν τα κοντάρια για να κονταροχτυπιόμαστε !!!     

Νοταράς Γεώργιος