Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

AΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Διαβάσαμε και επικροτούμε την απόφαση της Δημοτικής αρχής Ερμιονίδος, δια την μετονομασία του Διεθνούς  Φεστιβάλ Ερμιονίδος,  σε Διεθνές Φεστιβάλ <Τάκης Μανιάτης>. Τιμώντας την μνήμη ενός ακούραστου εργάτη της Μουσικής.

Κύριε Δήμαρχε πόσο διαφορετική εικόνα θα παρουσίαζε ο Δήμος μας, εάν η ευαισθησία  σας δεν εξαντλείτο στη Μουσική και εικαστικές τέχνες, αλλά επεκτεινόταν και σε άλλους τομείς της αρμοδιότητας σας, όπως στην συζήτηση στο δημοτικό Συμβούλιο της αποκατάστασης των θυμάτων της Εθνικής Αντίστασης  1941-1944, συμφώνως του νόμου του Κράτους 1285/1982   ΦΕΚ 115Α .

Κύριε Δήμαρχε, παρά τις δύο αιτήσεις που έχω υποβάλει προς συζήτηση την μία 6-12-2016 με αρ. πρωτ. 11352 και την άλλη  στις 6-12-17 με αρ. πρωτ. 11634 εσείς τις ξεχάσατε στο συρτάρι σας, αντί να τις εντάξετε όπως είχατε υποχρεώσει, στην κατά σειρά προτεραιότητας συζήτηση στο Δ.Σ. Αυτή η απαράδεκτη διαχείριση των αιτήσεων μου, αντίκειται στον όρκο που έχετε δώσει εσείς και το Δ.Σ, να τηρείται τους νόμους του Κράτους και κατ΄ επέκταση  η διάκριση των αιτήσεων μου με αιτήσεις άλλων δημοτών, που συζητούνται, δηλώνει Ρατσισμό!!!

Κύριε Δήμαρχε, αυτές οι συμπεριφορές χαρακτήριζαν την επάρατο Χούντα και όχι αρχές, εκλεγμένες από δημοκρατικούς πολίτες.    

Κύριε Δήμαρχε, ανταποδίδω τον χαρακτηρισμό σας                                       <Πολιτικά Σκουπίδια> -που απευθύνατε στους συνδημότες μου, σε σάς και το Δ.Σ. του ΔΉΜΟΥ, που γνωρίζουν το θέμα και δεν αντιδρούν.
Δημότης Ερμιονίδος

Νοταράς Γεώργιος