Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΠΑΝ:


Αψηφούμε τους καταλογισμούς….

Στη Δημοκρατία τα προσόντα ενός μέλους της πολιτικής εξουσίας, διαφέρουν οποιουδήποτε άλλου μέλους της κοινωνίας μας, αφού προέχει η αρετή του ΑΝΔΡΟΣ, ως στοιχείο που εξασφαλίζει την πίστη στο σύνταγμα. 

Ο ανασχηματισμός στο Δήμο μας, όπως είθισται στη διετία, στις θέσεις των αντ/ρχων και των συνθέσεων των άλλων επιτροπών του δήμου, με την εμμονή του κ Δήμαρχου, στους ανθρώπους της κομματικής νομενκλατούρας, παρά το πατριωτικό στο τίτλο της παράταξης του, που προδιαθέτει τον δημότη  στην προσήλωση στο συμφέρον της Πατρίδος, και απαιτεί την συσπείρωση όλου του ικανότερου ανθρώπινου δυναμικού, προς πληρέστερη αντιμετώπιση των προβλημάτων, δεν ικανοποίησε πολλούς απαιτητικούς από εμάς!!!                                                                                                                                               

Κ. Δήμαρχε δεν πέρασε καλά – καλά παρά ένας μήνας για να πιστοποιήσουμε ότι η επιλογή δύο καθηγητών στις θέσεις των αντ/χων, δεν βασίστηκε στην ικανότητα τους να διοικούν και να παράγουν έργον, αλλά στην ικανότητα τους να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, λόγω επαγγελματικής εμπειρίας στον γραπτό και προφορικό  λόγο, δια τον εντυπωσιασμό των δημοτών. Όταν ο οποιοσδήποτε μελετήσει την ιστοσελίδα της παράταξη σας, θα καταλάβει την αγωνία τους να αποδώσουν την δυσπραγία σας, στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης να παρεμποδίσουν  το έργο σας, λες και η αντιπολίτευση έχει την πλειοψηφία και μπορεί να το παρεμποδίσει ή σαν εκ του νόμου να στερείτε του δικαιώματος του έλεγχου και της κριτικής.

Κ, Δήμαρχε το λεξιλόγιο που μεταχειρίζονται οι άμεσοι συνεργάτες σας, μας είναι γνώριμο από τον διάλογο σας με τον κ, Σφυρή στο προαύλιο του σχολείου, κατά την παρουσίαση του απολογισμού το περσινό καλοκαίρι!!! Δειγματοληπτικώς σας παρουσιάζω ορισμένες παραγράφους από το ιστολόγιο  της παράταξη σας.
1)25-1-13 Να ποια είναι αργά ή γρήγορα η κατάληξη των συκοφαντών.                             Μας προειδοποιούν  ποίοι; Οι καταδικασθέντες πρωτοδίκως από δικαστήριο του Ναυπλίου εις 8μηνον φυλάκιση με αναστολή και δήλωσαν ότι αμάρτησαν για τους δημότες τους, τη δήλωση τους θα τη δεχόμαστε με ικανοποίηση, αφού πρώτα είχαν παραιτηθεί  λόγω ευθιξίας, μέχρι τελεσίδικης αποφάσεως και αν απαλλαγούν ας επιστρέψουν.                                                                                                       
2) Την  1-2-2013 γράφουν ο <κ, Σφυρής Ετράπη εις φυγή> Δεν αναφέρουν από ποίο…. θεσμικό αξίωμα ετράπη εις φυγή.

3)30-1-2013<Δημήτρη Σφυρή  εξ ίδιων κρίνεις τα αλλότρια>Ο κύριος Σφυρής χωρίς περιστροφές σας αποκάλεσε <Λαμόγια-τα κονομάτε) με την δικαιολογία μήπως και χαρακτηριστείτε δικομανής, θα αφήσετε την κατηγορία να αιωρείται; 
                                                                                                                                                                                 4) 4-2-13 < Για τη δημοτική μας διοίκηση σύλλογοι κοσμήματα είναι……> Τη δεκαετία  του ενενήντα στην Ερμιόνη υπήρχε ένας σύλλογος διαμάντι  ο <Ερμής> που τον καταντήσαμε θρύψαλα γυαλιού, αφού το 1998 ήταν χρεωμένος στη Γραμματεία αθλητισμού για παραλείψεις αποδεικτικών  επιδοτήσεως  21,500,000 εκ.δρχ περίπου και με γραμμάτια φιλάθλων σε εγκρεμοτητα, με αποτέλεσμα τη διακοπή της επιδοτήσεως,  ως να έφταιγαν οι νέοι της Ερμιόνης και όχι εμείς οι διοικούντες. Η σημερινή  δημοτική  διοίκηση  θα πρέπει να αναλογιστή της ευθύνες της για την νοοτροπία που δίδαξε όχι από έδρας αλλά στην πράξη. Και να μην πανικοβάλετε από τα αποτελέσματα της βλέποντας συνεχώς μπροστά της το φάντασμα της αντιπολίτευσης.

4) 8-2- 13  <Από τις πρώτες εκτιμήσεις  του κλιμακίου της πυροσβεστικής πρόκειται για εμπρησμό από πρόθεση>  Μην ανησυχείτε δεν την έβαλε ο Νέρων, αναζητήσατε τον κ, Σφυρή. Και τέλος αν είναι αληθές όπως αναγράφεται στα ιστολόγια ότι ο αντιπεριφεριάρχης  με τον κ Καμιζη και το επιτελείο του, απέβαλαν από την σύσκεψη για τα απορρίμματα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  πρέπει να γνωρίζουν ότι απέβαλαν το ήμισυ του εκλογικού σώματος της Ερμιονίδας, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙ. Αυτή τη δημοκρατία να την χαίρονται και στην επόμενη πανήγυρη  απρόσκλητη να μας έρθετε, για να σας χειροκροτήσουμε. Μας υποσχεθήκατε να αλλάξετε το δήμο όχι και το πολίτευμα!!!

ΥΓ. Κ, Δήμαρχε δεν συνηγορώ υπέρ κανενός, όμως αυτού του είδους οι αντιπαραθέσεις, με θίγουν ως δημότη για τους νύν και τέως που επέλεξα, δεν ανησυχώ όμως, εντός ολίγου θα σας κρίνει ο λαός, ανησυχώ για τον ισοβίτη της Ύδρας, που πρέπει να περιμένουμε τη Δευτέρα Παρουσία, για να τον κρίνει ο Θεός!!!