Σάββατο 29 Μαΐου 2021

ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΚΑΛΆ,,,,,,

 

Το 2010 επισκέφθηκε την Ερμιόνη, ο τότε δήμαρχος Κρανιδίου  Κος Δημήτριος Καμιζής, προκειμένου να μας εξηγήσει το  σχέδιο Καλλικράτης που θα εφαρμοζόταν στους  ΟΤΑ που θα προέκυπταν από την  συνένωση των δήμων Κρανιδίου και Ερμιόνης. 

 Η συγκέντρωση έλαβε χώρα στην καφετέρια < Ερωδιός> όπου και έγινε η ενημέρωση, όσων από τους Ερμιονίτες παρευρέθησαν. Στο τέλος της ομιλίας ο κ, Καμιζής, ρώτησε τους παριστάμενους, εάν υπήρχε καμιά απορία.

Πρώτος έλαβε το λόγο  ο Κος  Τζανής και κατόπιν εδόθη ο λόγος σε μένα και απευθυνόμενος στον κο Καμιζή του είπα:  < Κ, Δήμαρχε φοβάμαι ότι η Ερμιόνη σε λίγο καιρό, θα γίνει προάστιο του Κρανιδίου> για να λάβω την απάντηση:  <<Σας διαβεβαιώνω κ. Νοταρά ότι και ο τελευταίος κάτοικος της Αδέρας, στα όρια του Δήμου, θα έχει τα ίδια δικαιώματα όπως ο κάτοικος Κρανιδίου> .

10 χρόνια μετά και ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις ο κ Κάμιζης δικαιώθηκε, αφού ο κ Δήμαρχος όχι μόνο  παρέστη σε εορταστικές εκδηλώσεις στα όρια του Δήμου, αλλά και εκτός αυτού.

Όσο για την Κοινότητα Ερμιόνης αρμόδιος να απάντηση είναι ο Κοινοτάρχης, αφού και τον εορταστικό στολισμό της πόλεως τον επιμελείται ο κ. Δήμαρχος.

Εγώ εκ προσωπικής εμπειρίας διαπιστώνω ότι ο κ, Δήμαρχος, διαχειρίζεται τις αιτήσεις των Δημοτών, ως υπηρεσία Ποστ Ρεσταντ, αφού τις παραλαμβάνει τις στέλνει στην Κοινότητα και περιμένει απάντηση, ο δε ίδιος επιμελείται του..... νιπτήρος το νερό να είναι καθαρό!!! 

Νοταράς Γεώργιος