Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΊΔΑΣ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΝ  ΙΩΑΝΝΗ

Είμαι ευτυχής που επί τέλους έστω και απρεπώς, κατάφερα να αποσπάσω την προσοχή σας και να σας υπενθυμίσω το καθήκον σας και τα δικαιώματα  μου  ως Δημότης Ερμιονίδος. 

1) Το άρθρο 10 του Συντάγματος παράγραφος 3 αναφέρει: < Η αρμόδια υπηρεσία ή αρχή ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να απαντά στα αιτήματα των (Πολιτών) σε προθεσμία  όχι μεγαλύτερη των 60 ημερών όπως ορίζει ο νομός ……..σε περίπτωση παρόδου άπρακτης της προθεσμίας αυτής ή παράνομης ΑΡΝΗΣΗΣ πέραν των άλλων κυρώσεων και εννόμων συνεπειών καταβάλλεται και ειδική χρηματική ικανοποίηση στον αιτούντα όπως ορίζει ο νόμος.>  Δήμαρχε αδικεί τους δημότες η άγνοια Νομού των κρατούντων. 

Παρακαλώ σημειώσατε ότι έχω καταθέσει στην προηγούμενη δημοτική αρχή 2 αιτήσεις για το ίδιο θέμα και παρόλο  που έχουν πρωτοκολληθεί πήραν την οδό της απωλείας.  Τον Οκτώβριο του 2019 κατόπιν δική σας προτροπή κατέθεσα αίτηση και στην κοινότητα Ερμιόνης. Πριν τρία χρόνια είχα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Ναυπλίου για την ίδια υπόθεση και είχε οριστεί και εισαγγελέας  για να διερευνήσει την καταγγελία και ακόμα περιμένω.

 Η τελευταία αίτηση μου με την προσθήκη της ΕΦΗΜΕΡΊΔΑΣ  της Κυβερνήσεως που αφορά την Εθνική Αντίσταση υποβλήθηκε όπως και εσείς αναφέρεται στις 13-7-2020 δηλ. πριν 3 μήνες και 23 ημέρες και ακόμα δεν την έχετε προσδιορίσει προς συζήτηση.  Αυτά ως προς την διακωμώδηση του Συντάγματος.                                                                                                  Και τώρα θα αναφερθώ στη συνέχεια της ανακοίνωση σας.

1) Οφείλω να διευκρινίσω ότι το δικόγραφο προς τον κ Δαμαλίτη, υπήρξε  η αφορμή της αναφοράς μου εις το ιστολόγιο μου.

2) Δεν αμφισβήτησα την προσφυγή σας στη δικαιοσύνη, με ενόχλησε η κοστολόγηση της αποκατάστασης της τιμής και της υπόληψης του ανθρώπου. 

3) Πως προκαταλαμβάνετε την απόφαση της δικαιοσύνης, ορίζοντας και την αποζημίωση, για να  σιωπήσουμε; 

4)Τα φιλανθρωπικά συναισθήματα του κάθε ανθρώπου, διαφέρουν ως προς το χρόνο που εκδηλώνονται και δεν αποσκοπούν στις πελατειακές σχέσεις!!

.5) Η τρίτη ηλικία, ικανοποιείται όταν οι νέες γενιές, εκτιμούν τις θυσίες τους και σέβονται το Σύνταγμα και τους Νόμους, που τους παρέδωσαν . 

Τέλος , Δήμαρχε αποδέχομαι την επιστροφή των χαρακτηρισμών που σας απέδωσα, μή και βουλιάξετε  στην ανυποληψία και θεωρηθώ ηθικός αυτουργός!!!!

Νοταράς Γεώργιος