Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΣ: Κον ΔΗΜΑΡΧΟΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Κον Γεωργόπουλο Ιωάννη

Θέμα: Ερμιονικός Σύνδεσμος

Κ, Δήμαρχε, σημειώσατε ότι ο ως άνω σύνδεσμος λόγω παραβάσεων του Καταστατικού του, είναι έκνομος και οι πράξεις του Διοικητικού Συμβουλίου άκυροι Κ, Δήμαρχε, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου έχουν καταργήσει το άρθρο 1ον του Καταστατικού που αφορά την καταγωγή των μελών και το Άρθρο 2ον που αναφέρεται στους σκοπούς αυτού!!!

Και ως εκ τούτου όλες οι πράξεις αυτού είναι άκυροι. Κύριε Δήμαρχε, παρατήρησα ότι κατ΄ εντολής σας έχουν αναρτηθεί εις τα πάνελ ανακοινώσεων των Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας μια ανακοίνωση που αφορά τον έκνομο αυτόν Σύνδεσμο και που κατά το άρθρο 12ον του καταστατικού απαγορεύει την ανάμιξαν αυτού εις την πολιτική και η παρουσία του προέδρου του εις πολιτικές συγκεντρώσεις, με την θεσμική του ιδιότητα, δι ευνόητους λόγους!!!

Κ, Δήμαρχε, δι την επιβεβαίωση των ανωτέρω μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο του καταστατικού άλως να αποσύρετε την ανακοίνωση από τα κοινοτικά πάνελ. Επίσης σας καταγγέλλω ότι έχουν αναστείλει τόσα άρθρα του Καταστατικού που ούτε η επταετία δε τόλμησε δια του νομοθετικού διατάγματος υπ΄ αριθμό 42 και αριθμός φύλου της εφημερίδας της Κυβερνήσεως 247.

Με τον προσήκοντα σεβασμό,

Νοταράς Γεώργιος μέλος του Ερμιονικού Συνδέσμου