Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ


O κ,  Δαμαλίτης  αναζητά  εκ μέρους αγανακτισμένων πιστών , έναν υπεύθυνο ή αρμόδιο, να τον πληροφορήσει  τι μέλει γενέσται  με τον Ι. Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Απορώ και εξίσταμαι γιατί εγώ μα την πίστη μου, δύο μήνες στο χωριό, δεν είδα ούτε έναν αγανακτισμένο πιστό να ενδιαφέρεται, φοβούμενοι την οργή του Ρασπούτιν !!!

Απεναντίας είδα τους υπαίτιους της βεβήλωσης του ναού, σε κάθε κοσμική εκδήλωση στην πρώτη σειρά, καταχειροκροτούμενους για το έργο που προσφέρουν, στην παρηκμασμένη εξ αιτίας τους  κοινωνία μας!!!

 Πρώτος και καλύτερος ένας αγύρτης ιερέας, εκ μέρους της εκκλησίας και προϊστάμενος του ανωτέρω Ι. Ναού, ο οποίος ως ακατανίκητος ψηφολέκτης και άριστος εκμεταλλευτής της φιλοδοξίας, των πάσης φύσεως πολιτικών λαμόγιων, με την έγκριση και ευλογία του  προϊσταμένου του μητροπολίτου Ύδρας, εδρασε ως ζηλωτής του Αβα Φουρμόν, δι ίδιον όφελος.

Όταν συντελείτω η βεβήλωση του Ι. Ναού ειδοποιήθηκα από τους αδελφούς Νάκου και αμέσως έτρεξα στον τότε δήμαρχο και ανέφερα το γεγονός, για να εισπράξω την αναπάντεχη απάντηση.  

Κ, Νοταρά τα βάζει κανείς με τους παπάδες;

Έψαξα του κάκου τον τότε αρχηγό της αντιπολίτευσης και νυν Δήμαρχο. Αλλά δυστυχώς ήταν άφαντος!!!

Τηλεφώνησα στον τότε υπεύθυνο για θέματα παιδείας θρησκευμάτων και Πολιτισμού του Δήμου των εκ Φούρνων κ. Παπά και του ζήτησα να τον δώ στο γραφείο του.                                                 Μού απάντησε ότι δεν είχε γραφείο και τότε τον εκκάλεσα να έρθει στην Ερμιόνη επειγόντως, τον είδατε εσείς, εγώ τουλάχιστον ούτε τον είδα ούτε τον ξανάκουσα.

Τηλεφώνησα στο γραφείο της Αρχαιολογίας στο Αργος και μου απήντησαν ότι δεν έχουν διαθέσιμο αρχαιολόγο, διότι οπό τους δύο, ο ένας είναι απασχολημένος και ο άλλος σε άδεια…..

 Ο απατεώνας ιερέας, άρχισε τις εργασίες τον Αύγουστο, γνωρίζοντας ότι όλοι είναι σε άδεια. Ως επαγγελματίας απατεώνας, γνώριζε να εξαπατά όχι μόνο τους πιστούς, αλλά και το θεό που νήστευε λόγω σαρακοστής, με την ευλογία του νυν  μητροπολίτου!!!

 Όσο για τον ιερό Ναό, η γνώμη της αρχαιολογίας, δια στόματος της διευθύντριας την οποία επισκέφτηκα στο γραφείο της στο Ναύπλιο, είναι, ότι πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως  χριστιανικός ναός και να γίνει μουσείο αρχαίου θρησκευτικού Πολιτισμού και Νέου. Σε αυτό αντιδρά η Μητρόπολη Ύδρας, γιατί φοβάται μήπως ο λαός τους στείλει στον ΚΟΥΡΕΑ.

 Δεν είχα καμιά πρόθεση να δημοσιεύσω τα ανωτέρω, γιατί είναι γνωστά, αλλά όταν έρχονται παιδιά για μια μέρα και με εικαστικά έργα, στοχοποιούν την αφέλεια μας, με βραβεία ανοικτής παλάμης και μνημεία πεσόντων Πορφύρων, έχουμε υποχρέωση να μοιραστούμε την αλήθεια με τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας, με τίμημα την... Κόλαση .

Ξέρω ότι αμαρτάνω, αλλά παρόλα αυτά διερωτώμαι, αυτοί οι Ιερείς του Θεού, είναι αναίσθητοι και δεν κοκκινίζουν, όπως οι ΠΟΡΦΥΡΕΣ; 
Ονόματα και έγγραφα στη διάθεση του κάθε αγανακτισμένου και κάθε ευαίσθητου Εισαγγελέα!!!

 Γεώργιος Νοταράς