Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ


Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που η απληστία ενός ιερέως,  οδήγησε στην βεβήλωση του Ι. Ν. Των Ταξιαρχών. Γιατί οι ανασκαφές που ακολούθησαν αποκάλυψαν εκείνο που όλοι γνωρίζαμε, ότι ο ναός των Ταξιαρχών, έχει κτιστεί επί των ερειπίων του Αρχαίου Ιερού Ναού της Δήμητρας.

Αποτέλεσμα,  είναι αδύνατον πλέον να συγκατοικήσουν στον ίδιο Ναό η Παγανιστική  με την ελληνορθόδοξη χριστιανική θρησκεία, αλλά να χρησιμοποιηθεί μόνο ως Μουσείο θρησκειών και Ιστορικών γεγονότων.

Η αρχαιολογία δεν έχει λόγω να μη συμφωνήσει, μένει η έγκριση του Σεβασμιότατου που καλείται να βρει τη δύναμη και το θάρρος, να επωμισθεί το βάρος της πικρής Αλήθειας και να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να είναι βέβαιος ότι η Ιστορία αργά ή γρήγορα θα τον δικαιώσει!!!

Ο Ερμιονικός  Λαός δεν θα πρέπει να αντιδράσει από Θρησκευτική μισαλλοδοξία, γιατί είναι φορέας ενός πολιτισμού τριών χιλιάδων ετών και ας επαληθευτεί ο Στράβων <Ερμιόνη ουκ εκ των ασήμων πόλεων>!!!

Υ.Γ.  Ο  Άγιος  Αθανάσιος λύνει το πρόβλημα του ενοριακού Ναού, που έχει άμεση ανάγκη ο υπέργηρος Λαός της κάτω Ερμιόνης.