Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ Ι.Λ.Μ.Ε,


Την 24/8 απόγευμα της  Κυριακής στο Ι.Λ.Μ.Ε έγιναν αρχαιρεσίες προς ανάδειξη του νέου διοικητικού Συμβούλιου υπό την στοργική φροντίδα του Ερμιονικού Συνδέσμου.                                                                                 Το διοικητικό Συμβούλιο στην πρώτη συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα, με την ακόλουθη σύνθεση.                                                                             Πρόεδρος ,         Τίνα       Αντωνοπούλου-Δημαράκη                                       Αντιπροεδρος,   Πέτρος  Λακούτσης                                                                 Γ. Γραμματεας,   Λίτσα    Παγώνη                                                                   Ταμίας  Ελένη    Τράκη                                                                                              Μέλος   Μιχάλης Παπακυριάκου                                                                                                                          Μέλος                    Σαρωνίς  Γκάτσου                                                                        Μέλος                 Θέλξη      Ζερβού

Ευχόμαστε το νέο Δ.Σ να προβεί σε αλλαγή του καταστατικού εντός του έτους και να το φέρει στη Γενική Συνέλευση προς ψήφιση. Τα αντικείμενα που κοσμούν το κτήριο του Ι.Λ.Μ.Ε. είναι περιουσία του Ερμιονικού Λαού και είναι αδιανόητο να τα οικειοποιούνται ιδιώτες η ακόμα και σύνδεσμοι που εδρεύουν εκτός Ερμιόνης.

Ο ετσιθελισμός και οι αυθαιρεσίες περισσεύουν στις Δημοκρατίες.           Το Δ.Σ του Ερμιονικού Συνδέσμου δε νομιμοποίητε  να παίρνει αποφάσεις ερήμην της Γ. Συνελεύσεως.
Η απόφαση της πρώην Προέδρου του Ι.Λ.Μ.Ε  κυρίας Ήρας Φραγκούλη – Βελέ, να μην αυτοπροταθεί για την θέση της πρόεδρου, καταρρίπτει την επιχειρηματολογία του αναντικατάστατου και μη προσφερομένου, αποποιείται δε την ισοβιότητα, που αντίκειται στους Δημοκρατικούς θεσμούς!!!