Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΜΙΟΝΙΤΕΣ

Η Ερμιόνη διοικητικά αναμφισβήτητα ανήκει στο Δήμο Ερμιονίδος, όμως αυτό δεν στερεί το δικαίωμα στους γηγενής Ερμιονίτες, να ενδιαφέρονται για την καθαριότητα και το περιβάλλον της Πόλις στους, καθ΄ όν τρόπον επιβάλλεται να φροντίζουν και το σπίτι τους.

Οι ηλίθιοι εκ κληρονομίας Άρχοντες, ή έστω και η εκ στιγμιαίου λάθους αιρετοί, δεν δικαιούνται να παριστάνουν τον Νέρωνα και να βάζουν φωτιά στην ιδιαιτέρα μας Πατρίδα. Γιαυτο Ερμιονιτες ξεσηκωθείτε και απαιτήσετε να ανοίξει η παλαιά χωματερή στο Κρόθι, έστω μόνον για τον μήνα Αύγουστο που συνηθίσαμε να τον ονομάζουμε πολιτιστικό, άλλως  γελοιοποιούμε την άνοια των λέξεων, και τον Πολιτισμό που κληρονομήσαμε.

Ερμιονίτες μην επαναπαυόσαστε, οι υπαίτιοι αυτής της θλιβερής κατάστασης, νυν και πρώην, δεν διακινδυνεύουν τίποτε, γιατί δεν έχουν τίποτα να χάσουν και αυτήν την εξουσία με ψεύτικες υποσχέσεις την απέκτησαν, επομένως ως βιαστές της είναι έκπτωτοι.

Ερμιονίτες, οι άνθρωποι που φιλοδοξούσαν να  <αλλάξουν τον Δήμο και όχι ο Δήμος αυτούς>  και ο Δημαρχος τους εμπιστεύτηκε και τους ανέχτηκε, είναι συμπαθείς και χρήζουν θεραπευτικής αγωγής, γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι φασιστική και μόνο συμφορές προοιωνίζει!!!

Σύλλογοι  εμπορο-επαγγελματιων,  περιβαλλοντικοί, πολιτιστικοί,  απλοί πολίτες ξεσηκωθείτε, ότι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ως τουριστικό προϊόν,  θα το καταστρέψουμε σε ένα μήνα από την δυσφορία, που θα αισθανθούν οι επισκέπτες μας και τα παιδιά τους, από την εικόνα που θα αντικρύσουν ερχόμενοι στον τόπο μας και η οποία  θα περάσουν χρόνια και πολύ δουλειά για να την απαλείψουμε. Η εμπειρία του παρελθόντος είναι ζωντανή στη μνήμη μας!!!

Οι γονείς μας, μας άφησαν παρακαταθήκη τη φράση <Η καθαριότητα είναι μισή ΑΡΧΟΝΤΙΑ> η Πατρίδα μας είναι οι γονείς μας και τους γονείς μας, δεν τους  θάβουμε μέσα στα σκουπίδια!!!

Ερμιονίτες, δεν σας ΚΑΛΩ να εναντιωθείτε στο ΝΟΜΟ, σας καλώ σε νόμιμη αυτοάμυνα για την προστασία της Υγείας μας, της οικονομίας για το άμεσο και απώτερων επιχειρηματικό μέλλον των παιδιών μας, που την παθητική και αδιάφορη στάση μας, δεν θα μας την συγχωρήσουν!!!

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ κατά τόπους, έστω και για ένα μήνα και εθελοντικά ας τις περιφρουρήσουμε και ας είμαι Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΏ, που θα επιστρατευτώ σε αυτόν τον Αγώνα, γιατί οι άνθρωποι δεν είναι μόνο χρήσιμοι στον πόλεμο, αλλά και στην Ειρήνη!!!

 Για μια φορά στη ζωή μου γίνομαι προκλητικός και τιμωρήστε με, αλλά τις χωματερές να τις ΑΝΟΙΞΕΤΕ