Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



ΚΥΡΙΑ ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Φύλακα Άγγελο των αρχαιοτήτων Αργολίδας.

Αξιότιμη κυρία Παπαδημητρίου.

Τον Ιούλιο του 2019 σας υποδεχθήκαμε στο ΙΛΜΕ Ερμιόνης, ως ομιλήτρια για τις αρχαιότητες της πόλις μας, όμως όπως αποκαλύπτεται από επίσημο έγγραφο του εφημερίου του Ι.Ν. των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που δημοσιεύεται (στα τοπικά ιστολογία) μάλλον  ο σκοπός σας ήταν να προλειάνετε το έδαφος, για την συγκάλυψη των Αρχαιολογικών ευρημάτων εντός του  ανωτέρω Ι. Ναού.
Και η απορία μας είναι εμφανής!!!
 Όταν εξ υπαιτιότητας και μόνον του εφημερίου του Ι. Ναού και από ταπεινά ελατήρια προήρθε η καταστροφή μέρους του Ι. Ναού, σας επισκέφτηκα στο γραφείο σας, ως μόνη αρμόδιο για τις περαιτέρω ενέργειες και κατηγορηματικώς μου δηλώσατε ότι ούτε με υαλοπίνακες δεν επιτρέπεται η κάλυψη των ευρημάτων, παρά μόνο η χρησιμοποίησης του χώρου ως εκθεσιακού.
 Τι άλλαξε από τότε κ, Παπαδημητρίου, ο ΝΟΜΟΣ ; 
 Κ, Παπαδημητρίου ως Έλληνες πολίτες, ποτέ εν γνώση μας δεν θα ποδοπατήσουμε τους τάφους των προγόνων μας και τον Ναό που βαπτιστήκαμε ποτέ δεν θα τον  βεβηλώσουμε!!! 
Η διατύπωση του εγγράφου δηλώνει συναλλαγή, που μόνο ξενόφερτοι θα τολμούσαν, όπως οι αναφερόμενοι!!!                      
Κ, Παπαδημητρίου στην υπηρεσια που σας έχουν διορίσει ως διευθύντρια και αμείβεστε από το Κράτος, η αποστολή σας είναι να συγκαλύπτεται ή να αποκαλύπτεται Αρχαιολογικά ευρήματα; 
Συγχαρητήρια  κυρία μου για τον υπερβάλλοντα ζήλο που επιδεικνύεται και για τις συνεργασίες σας με τυμβωρύχους… 
 

Νοταράς  Γεώργιος
Ερμιόνη