Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ

    ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΣΟ

Διαβάσαμε την ιστορία της ανεγέρσεως του Ιερού ναού του Αγίου Νικοδήμου όπως εξιστορείται στην έγκριτο ιστοσελίδα  <Εικονοσκόπιο>  αναγνωρίζοντας τους διαλόγους ως αληθής, τα δε έγγραφα χαλκευμένα και τους υπογράφοντας ασύστολους κιβδηλοποιούς και εν προκειμένω τους Δ.Σ του Δήμου Ερμιόνης, οι οποίοι υπόγραψαν το πρακτικόν  υπ’ αριθμόν 9ης 1998 Συνεδριάσεως του Δημοτικού συμβουλίου και της αποφάσεως 87/1998 ως επίορκους !!!  

Θα ζητήσω συγνώμη για τους ως άνω χαρακτηρισμούς, από τους ως άνω θιγόμενους, εάν δημοσιεύσουν την παραχώρηση του δασαρχείου Ναυπλίου προς τον Δήμο Ερμιόνης, εκτάσεως 500 τμ εντός της δασικής περιοχής του όρους Πρωνός, δια την ανέγερση Ιερού Ναού. Κατά το προηγούμενο του Αγίου Γερασίμου στο όρος κρόθι.                              Επίσης εάν το παραχωρηθέν οικόπεδο ο Δήμος Ερμιόνης το παρεχώρησε στο Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και ανεγράφη στη μερίδα του στο κτηματολόγιο του υποθηκοφυλακείου  Κρανιδίου.  

Επίσης καλείται ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Αμπελάς ο επονομαζόμενος Μουλάς εφημέριος του μητροπολιτικού ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών (να τον χαίρεσαι και μετά πολλών επαίνων σεβασμιότατε Ύδρας Εφραίμ, που θεωρείται την Εκκλησία της Ερμιόνης ως άμπελο σας και διορίζεται όποιον δραγάτη θέλετε) 

Να μας πληροφορήσει εάν ποτέ αυτός ως δημότης είχε στην κυριότητά του νομή και κατοχή οικόπεδο εντός της δασικής περιοχής του όρους Πρωνός και δικαιούταν να το παραχωρήσει στον εν Χριστό αδελφό Νικόδημο και μάλιστα να το νέμεται δια βίου. Άλλως εάν ο ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών  του οποίου εφημέριος  κατ’ εντολή του Αγίου Πνεύματος (Ήμαρτον Κύριε) είχε ποτέ κατά το παρελθόν ή απέκτησε κατά την διάρκειαν  της παρουσίας του οικόπεδο και μάλιστα μετά  χαρτογραφημένου τοπογραφήματος του χώρου (Καλοσχεδιασμένη ΑΠΑΤΗ) το οποίο και είχε το δικαίωμα να παραχωρήσει.

Και τέλος Πανοσιολογιότατε και κήρυκα του Θείου Λόγου Νικόδημε Αεράκη,  γνωρίζεις ότι το οικόπεδο που έκτισες τον ναό του Άγιου Νικόδημου, είναι προϊόν ΑΠΑΤΗΣ ; Νικόδημε, δάσκαλε της θείας δικαιοσύνης, πως επικρίνεις την βάση του νόμου μειοψηφούσα, επειδή δεν συμβιβάστηκε με την άκρατο υποκρισία σου και την φανφαρoνική φιλοδοξία και ματαιοδοξία σου, να αφήσεις το αποτύπωμα σου επί του μάταιου τούτου Κόσμου, που και ο Αποσταλμένος σου δια του παραδείγματος Του απέφυγε; Η πλάκα ανεγέρσεως με το όνομα σου, δηλώνει την αιρετική σου αντίληψη περί αιωνιότητας του παρόντος μάταιου κόσμου και την ουτοπία της αιωνίου Ουράνιου Βασιλείας!!!  ΑΞΙΟΣ.

Σεβασμιότατε το αξίωμα τα τρίτω τινί ΙΣΑ και αλλήλοις ΙΣΑ θα παραμένει εσαεί αναλλοίωτο!!!

Μετά παρρησίας                                                                                                Γεώργιος Νοταράς