Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΝΔΡΑΚΙΑ ΓΙΑ....ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ


Διαβάσαμε τελευταίως και είδαμε και φωτογραφίες από την αναπαλαίωση των Μανδρακίων στην δυτική πλευρά της νοτίου Ερμιόνης και μας κατέπληξαν οι γνώσεις των πατέρων  μας αφού κατά την εποχή τους χρησιμοποιούσαν το τσιμέντο. Περάν τούτου και η γνώση της ναυτικής τέχνης και εμπειρίας  αφού η αποστολή των Μανδρακίων ήταν ο ασφαλής ελλιμενισμός των βαρκών και όχι η ασφαλής προσάραξης των. Τα περί αισθητικής είναι αρμοδιότητα των κουλτουριάρηδων!!

Στον κ, Δήμαρχο πιστώνουμε την ικανότητα να μετουσιώνει  μια ιδέα σε κατ΄ιδιαν αντίληψη, πράξη, και εξηγούμαι. Ζητήσαμε μνημείο πεσόντων αδελφών μας κατά την Εθνική  αντίσταση και ο κ, Δήμαρχος ενέκρινε την προσφορά αγνώστων δωρητών, δια την ανέγερση μνημείου πεσόντων Οστράκων !!!  Η Θέωσης της ύλης αντί της Ψυχής !!!

Ζητήσαμε από τον κ, Δήμαρχο να κλείσει τη Γλίστρα στα Μανδράκια ως αχρείαστη και να αναρτήσει σε αυτήν μεγέθυνση φωτογραφιών των πάλαι ποτέ Μανδρακίων, προς ενημέρωση των επισκεπτών και να διευρύνει των ελλιμενισμό των σκαφών αναψυχής και αυτός αναπαλαίωσε ένα  κατά φαντασία κακέκτυπο πρότυπο, που θα απέρριπταν και ως γελοιογραφία οι εκδότες του Charlie Hebdo των Παρισίων.       

Το πολιτικό σκέλος της αντικατάστασης του πρόεδρου του λιμενικού ταμείου, ας το αναλύσουν οι ασκούντες την πολιτική ως επάγγελμα. Εμείς οι δημότες ας αρκεστούμε να ψηφίσουμε οσονούπω, όχι με ιδιοτελή κριτήρια, αλλά για το συμφέρον της ιδιαιτέρας μας Πατρίδος.  ΟΨΟΜΕΘΑ!!!  

Νοταράς  Γεώργιος