Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ




Ο κ, Αποστόλου αντιπρόεδρος της Δ Ε Υ Α Ε Ρ  ισχυρίζεται ότι έπραξε το έπραξε εν αγνοία του, τώρα που το έμαθε μετανοεί και ως καλός χριστιανός θεωρεί ότι αμαρτία εξομολογούμενη, ουκ έστιν αμαρτία και παραμένει από… ευθιξία  στη θέση του!!!
Εγώ όμως απορώ και εξίσταμαι με τις διαμαρτυρίες των υπολοίπων οι οποίοι  προσποιούμενοι αγνοια του μύθου του Αισώπου,  εκ των υστέρων και κατόπιν αναφοράς δημότη και επέμβαση του κ, εισαγγελέα, τον καταγγέλλουν ως  άρτι αφιπνησθήσες <<  Μωραί  παρθέναι>>  ότι;                                                                                                                                  Είναι έμμισθος με ετήσιο μισθό  11,800.00 Ε. ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικώς                                                                                                  Και επί πλέον εισπράττει τις νόμιμες αποζημιώσεις τις οποίες αποδέχεται.
Και εγώ ο αφελής δημότης που εάν δεν πληρώσω το νερό μου το κόβουν, διερωτώμαι οι υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών του Δήμου, δεν έχουν λογιστήριο;  Δεν έχουν υπεύθυνη ιεραρχία που ελέγχει την λειτουργία των υπηρεσιών,  για να δημοσιεύσουν  μια δήλωση και να ενημερώσουν  τον δημότη υπεύθυνα, για να μην διασύρεται η τιμή του Δημοτικού συμβούλου,  που είναι επιλογή του κ, Δημάρχου.    
Γεώργιος  Νοταράς
Υ,Γ. Την 28/2/18 σας είχα καταγγείλει  ενυπογράφως ότι:                       <<Και ο Μισθός…. Χαράμι >>  και δεν αντέδρασε κανείς, ως να μην υπάρχει Εισαγγελία… για τα περεταίρω.