Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΏΝ


Οι ενδεδυμένοι  την προβιά του Ισάυ, απατεώνες της ορθοδοξίας ρασοφόροι, θα συγκεντρωθούν στην εκκλησία των ταξιαρχών, για να εορτάσουν τις συσσωρευμένες απάτες, εις βάρος των πιστών της ενορίας των Ταξιαρχών της Ερμιόνης!!! Οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, που εμφανίστηκαν χωρίς αιδώ και με τον φόβο, αντί της αγάπης του Χριστού, καταλήστευσαν νοικοκυριά και δημόσιες περιουσίες, για ίδιον πλουτισμό, κοιλιόδουλοι ως αχόρταγοι χοίροι, που γλίτωσαν τον γκρεμό της παραβολής, ξεδιάντροποι σαν τον αμετανόητο Ιούδα, θα κάνουν τον απολογισμό του άκρατου πλουτισμού από τους συνταξιούχους /ες Πιστούς.             Οι εκ των Προφητών προαγγελθέντες ανάξιοι ιερείς, που λαμβάνουν μέρος στο θυσιαστήριο, μετουσιώνοντας τον οίνον και τον άρτον, εις αίμα και σώμα του Ιησού Χριστού, εξαπατώντας τους Πιστεύοντας εις Αυτόν, ΟΧΙ από αγάπη, αλλά από ιουδαϊκή φιλαργυρία.       

Επειδή τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουμε το αντιχριστιανικό έργο σας και τις δόλιες προθέσεις σας και αφού στο δικαστήριο δεν μας δόθηκε η ευκαιρία της απολογίας, σας καλώ σε δημόσιο χώρο για να αποδώσουμε  <ούν τα Καίσαρος  Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ. (Ματθ. Κβ. 21)

ΥΓ. Εσείς οι νέοι που διαβάζετε, εκτυπώσετε αντίγραφα και δώστε  στον πατέρα και στη μητέρα σας, γιατί με τα λιβελογραφήματα που διανέμουν, αντιστρέφουν την αλήθεια, σαν τους αδίστακτους συκοφάντες!!!