Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦIΣΩ

Κανένας από τους 6 υποψηφίους Δημάρχους δε με βεβαίωσε δια λόγου ή έργου  ότι:

1) Θα αποκαταστήσει τη μνήμη των υπέρ Πατρίδος πεσόντων Ερμιονιτών.  

2) Το λιμάνι της Ερμιόνης θα λειτουργήσει ως τουριστικός προορισμός με υποδειγματικές υποδομές και με κανονισμούς εύρυθμης τάξις και σήμανσης.

2) Θα κλείσει τη Γλίστρα στα Μανδράκια και θα αποκαταστήσει το χώρο σύμφωνα με τις τουριστικές και επαγγελματικές ανάγκες της πόλης μας.

3) Οι αίθουσες του πρώην Δημοτικού Σχολίου Ερμιόνης να χρησιμοποιηθούν ως αρχαιολογικό μουσείο και να αρχίσουν επιτέλους οι προσπάθειες επαναπατρισμού των αρχαιοτήτων, που είναι έργα των πατέρων μας και ανήκουν στην Πόλη μας, αλλά φιλοξενούνται σε άλλες Πόλεις!!!     

4) Το γηροκομείο Ερμιόνης να αξιοποιηθεί έστω και για την στέγαση αστέγων Ερμιονιτών. Η δικαιολογία ότι είναι εκκλησιαστικό ίδρυμα είναι προσχηματική, διότι οι όροι αποδοχής κληρονομίας, δεν τηρήθηκαν και ο λαός της Ερμιόνης εξαπατήθηκε από τους αρνητές της πίστεως.  Όλα τα έγγραφα στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. ΠΡΟΣΟΧΗ οι όροι της Διαθήκης είναι αδιαπραγμάτευτη!!!       

5) Θα αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον Δήμο της Ύδρας και δια της αμοιβαίας κατανόησης, να επανέλθει η διαχείρισης της προβλήτας του Μετοχίου, στο λιμενικό ταμείο του Δήμου Ερμιονίδος, όπου γεωγραφικά και διοικητικά ανήκει. Τα συμφέροντα των δύο δήμων το απαιτούν.

6) Το νερό και τα σκουπίδια, δεν τα αναφέρω, είσαστε οι ηγέτες που δε μπορείτε να διεκδικήσετε, ας μη κοροϊδευόμαστε, γιατί το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες, και τα απορρέοντα εξ αυτών προσωπικά σας συμφέροντα. Λύση: Να μην ανοίξουν οι κάλπες στην Ερμιονίδα και να σταλεί ένα αυστηρό τελεσίγραφο στη Κυβέρνηση και Ευρωκοινοβούλιο ότι εδώ στην Ερμιονίδα, ζουν Αβοριγίνες και Ινδιάνοι, με υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα, ούτε και αυτής της ψήφου!!!