Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς;  Κον  Τσεφαλά Κων/οτο                                                             

Διαβάσαμε στο διαδίκτυο τις απόψεις σας για το πολίτευμα μας, το οποίο κανείς όχι μόνο δεν το αμφισβήτησε, αλλά με δημοκρατική ευλάβεια  το υπερασπιζόμαστε!!!

Η Βασιλική οικογένεια, είναι τέως διότι αντιστάθηκε στη χούντα και εδιώχθη από τους χουντικούς, που δεν μας ζήτησαν την συγκατάθεση μας, αλλά τους έστησαν οι φίλοι μας και σημερινή υποστηριχτές του καθεστώτος. Οι οικιοθελώς αποχωρήσαντες επέστρεψαν με τις δάφνες του αντιστασιακού και με συνθήματα, Ψωμί Παιδεία Ελευθερία.                                      Και ιδού το αποτέλεσμα!!!

Τα συναισθήματα του λαού Χαράς η λύπης που εκδηλώνονται με χειροκροτήματα ή Δάκρυα δεν χειραφετούνται παρά μόνο στη Βόρεια Κορέα, οι άλλοι Δημοκρατικοί λαοί δεν καθοδηγούνται, ούτε από διαφώτιστες της χούντας, ούτε από κομισάριους του ολοκληρωτισμού.

Ο Ελληνικός δημοκρατικός λαός, προς χάριν της ενότητας, δέχτηκε στο κοινοβούλιο τον  Μάρκο Βαφειάδη και έστησε άγαλμα του Βελουχιώτη !!!

Οι παρευρισκόμενοι ή μη ήσαν Ερμιονίτες και τι επιτρέπεται σε αυτούς και τι απαγορεύεται, είναι αρκετά ώριμοι να το κρίνουν χωρίς προκαταλήψεις και διχόνοια.                                                                                Η Ιστορία θα κρίνει όλους μας.

Γεώργιος Νοταράς