Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ... ΧΑΡΑΜΙ

ΑΝΟΙΚΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς:  Κ,  Σφυρή, Δήμαρχο Ερμιονίδας.

Δεν θα αναφερθώ στο < δίς εξ αμαρτείν,> γιατί για ένα Δημοτικό Άρχοντα, ο οποίος χωρίζει του Δημότες του σε πολιτικοποιημένους (βαστάζους) και πολιτικά σκουπίδια (αυτούς που δεν σας πήραν στις πλάτες τους προεξοφλώντας την ανευθυνότητα σας ,) αλλά στα καθήκοντα σας που πλημμελώς ασκείται, ευτελίζοντας το θεσμό του Δημοτικού Άρχοντος, που ο λαός σας αξίωσε να υπηρετείται.

Κ, Δήμαρχε, στις 6/12/2016 κατέθεσα αίτηση με θέμα την αποκατάσταση των πεσόντων Ερμιονιτών αδελφών μας, κατά  την Εθνική Αντίσταση        1941/1944 σύμφωνα με το νόμο αρ. 1285/1982/  ΦΕΚ 115Α  και αρ. πρωτ.  11352 η οποία και δεν  συζητήθηκε .                                                                   
 
 Tο Σεπτέμβριο του 2017 παραβρέθηκα σε μια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβούλιου και ανέφερα το γεγονός, αλλά κανένας εκ των παρευρισκομένων Συμβούλων του Δ.Σ δεν γνώριζε την ύπαρξη της!!!  

Κ, Δήμαρχε , στις 6/12/17 επανήλθα με νέα αίτηση του αυτού περιεχομένου, με αρ. πρωτ. 11634 αλλά και αυτή είχε την ίδια τύχη, διότι ήδη 4 συνεδριάσεις έχουν διεκπεραιωθεί και δεν την έχετε  ορίσει προς συζήτηση.

Κ, Δήμαρχε, είχατε υπέρτατο καθήκον, που πηγάζει από το αξίωμα σας ως δημάρχου, και του όρκου που δώσατε ενώπιων Θεού και ανθρώπων να τηρείται τους νόμους του Κράτους και να υπηρετείται τον ΔΗΜΟΤΗ, να την παραδίδατε στον Πρόεδρο του Δ. Συμβουλίου προς συζήτηση και εκεί με παρρησία, εάν η θυσία τους στο βωμό της Ελευθερίας της Πατρίδος, δεν συμβιβαζόταν με την  Εθνική συνείδηση των Δημοτικών Συμβούλων, να την καταψήφιζαν.  

Κ, Δήμαρχε το να παραβρεθώ για δεύτερη φορά για το ίδιο θέμα στο Δ.Σ, που δεν αφορά προσωπική μου υπόθεση, αλλά υποχρέωση όλων των συμπολιτών μου και ιδιαιτέρως όλων εκείνων που εκπροσωπούν Πολιτιστικούς Συλλόγους , Δημοτικές Βιβλιοθήκες, και των Κοινοτικών Συμβούλων της Ερμιόνης μη εξαιρουμένων, που εκπροσωπούν τους συνδημότες μου, το θεωρώ ασυμβίβαστο με τις αρχές μου.

 Κ, Δήμαρχε, επειδή το ήθος και το ύφος της επιστολής μου προς Δημοτικό Άρχοντα, θεωρώ ότι είναι ανάρμοστο και ποινικώς κολάσιμο, η προσφυγή σας στα ποινικά Δικαστήρια θα υπηρετήσει την εξιλέωση μου!!!

Νοταράς  Γεώργιος
Δημότης  Ερμιόνης
Κοινοποίηση:

Πρόεδρο Δ.Σ κον, Δημαράκη  Άρη 
Προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους