Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Ερμιόνη: Άγιος Ιωάννης του Μπιστιού



Αυτά τα μηνύματα  δεν είχε χρήματα να αγοράσει ασβέστη ο ιερέας για να σβήσει. 


Γιατί οι Ιερείς των ενοριών μας, αδιαφορούν δια την ευπρέπεια του οίκου Του θεού που διαφεντεύουν;                    Η εξωτερική εμφάνιση του Ιερού Ναού της Παναγίας, ευρίσκεται εις αυτήν την κατάσταση από το σωτήριο έτος 1996. Αδυνατώ να πιστέψω ότι κανείς δεν πέρασε έστω και μια φορά στα είκοσι χρόνια, ούτε ακόμα και ο παρακείμενος επίτροπος της ενορίας.

Γιαυτο ζητούσες Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Ύδρας τον Άγιο Γεώργιο, για να τον ρημάξετε και να μας κάνετε μάρτυρες ασέβειας στα έργα των προπατόρων μας!!! Σεβασμιότατε αν εσείς έχετε χάση την πίστη στον Θεό λόγω φιλαργυρίας και άλογων συναισθημάτων, εμείς αρνούμεθα να σας ακολουθήσουμε.      

Σεβασμιότατε εάν ο ιερέας σου δεν διέθετε το απύθμενο θράσος να μας εγκαλέσει γιατί  αδιαφορούμε για τα οικονομικά της εκκλησίας, γιατί αυτός εάν είχε χρήματα θα είχε φροντίσει να ευπρεπίσει τον ναό και μας δίνει το αναφαίρετο δικαίωμα να διερωτηθούμε σε ποίον έδωσε ποτέ λογαριασμό μηδέ  και εσού εξαιρουμένου, τι εισπράττει και που τα διαθέτει.       

Επανειλημμένως σας παρεκάλεσα να με ακούσετε σαν έναν πιστό που έχει δείξει ενδιαφέρον για το ποίμνιο σας (Γηροκομείο)  κλπ. αλλά εσείς περί άλλων τυρβάζατε.

Σεβασμιότατε πιστεύω να αντιληφθήκατε την περιφρόνηση των Δημοτικών Αρχόντων στην ιεροσύνη σας, κατά την παρουσία σας στην εορτή του Ιωάννου του Προδρόμου πολιούχου της Πόλεως του Κρανιδίου, πρωτεύουσας του Δημου Ερμιονίδος. Πρωτοφανή στα χρονικά του  Δημου  και της εκκλησίας. 

Σεβασμιότατε καιρός να αποτραβηχτείτε σε κάποιο Μοναστήρι, για να δώσετε στην Θεια Πρόνοια, την ευκαιρία να μας σώσει!!